Netflix: Malo brdo trailera za nove serije i sezone starih favorita – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Malo brdo trailera za nove serije i sezone starih favorita

Netflix: Malo brdo trailera za nove serije i sezone starih favorita

Od autorice američke verzije The Killinga, Veene Sud, dolazi nam drama – Seven Seconds. Serija će pratiti zataškavanje i rasne napetosti u Jerseyu nakon što Brentona Butlera, crnog tinejdžera iz predgrađa, slučajno pregazi bijeli policijski službenik. Deset epizoda prve sezone bit će dostupno za bingeanje od petka, 23. veljače. Glavne uloge tumače Clare-Hope Ashitey, Beau Knapp, Regina King i David Lyons.

Love prati dvoje mladih ljudi – ona je Gillian Jacobs, on je Paul Rust, a serija je o priča o njih dvoje. Sve više od toga je nepotrebno uništavanje gledanja, a premisa nije toliko komplicirana da svatko ne može unutar dvije minute shvatiti o čemu se ovdje radi. Treća i posljednja sezona ove simpatične serije Judda Apatowa bit će dostupna od 9. ožujka.

https://www.youtube.com/watch?v=HpiAVK_T_aU

A Series of Unfortunate Events je rađen prema bestseleru Lemonyja Snicketa čiji serijal broji 13 knjiga. Neil Patrick Harris glumi zlobnog grofa Olafa koji preuzima skrbništvo nad troje siročadi čiji roditelji pogibaju u nerazjašnjenim okolnostima. Filmsku adaptaciju pred više od 10 godina predvodio je Jim Carrey, a Netflix sada adaptira prve četiri knjige i već je obnoveljna za treću i posljednju sezonu koja će se emitirati sljedeće godine. Druga sezona bit će na Netflixu od 30. ožujka.

Collateral se već počeo emitirati u Velikoj Britaniji, a na Netflix stiže čim se četverodijelna serija završi s prikazivanjem na BBC-ju. Kroz četiri dana pratimo DI Kip Gallespie (Carey Mulligan) u njenoj istrazi o ubijenom dostavljaču pizze. Slučaj nije onakav kakav se čini na prvu, a cijela situacija prijeti otkrivanjem mnogih mračnih tajni. 9. ožujak.

https://www.youtube.com/watch?v=gJmjKv7WP7U

Jessica Jones je možda najmanje poznata od svih naslovnih likova Marvelovih Netflix serija, a predstavljena je 2001. godine stripom “Alias” Briana Michaela Bendisa i Michaela Gaydosa. Jones je privatna detektivka iz Hells Kitchena i bivša superheroina. Radnja Jessice Jones se, kao i Daredevila, odvija u New Yorku, nakon događaja iz prvih “Avengersa”. No, ne bavi se njenim materijalnim i fizičkim posljedicama, koliko psihološkim. Druga sezona, sudeći po traileru, bavit će se otkrivanjem tajni iz Jessicinog života, uz solidnu dozu šutanja dupeta. Druga sezona serije, s trinaest novih epizoda, dolazi na Međunarodni dan žena – 8. ožujka.

https://www.youtube.com/watch?v=SL4Fo6dJ3o8

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861