Kratke vijesti iz svijeta televizije: Crazy Ex-GF, Joel McHale, John Oliver… – serijala.com
Trenutno čitaš
Kratke vijesti iz svijeta televizije: Crazy Ex-GF, Joel McHale, John Oliver…

Kratke vijesti iz svijeta televizije: Crazy Ex-GF, Joel McHale, John Oliver…

Olimpijske igre i dalje suvereno vladaju televizijskim valovima, a gledatelji i dalje mogu pratiti uzbudljiva natjecanja iz sanjkanja i Nordijske kombinacije. Hrvatski olimpijci ostvaruju odlične rezultate i završavaju među pedeset ili šezdeset najboljih. Ako uopće završe natjecanje.

Televizijskim gledateljima dva tjedna igara znači samo jedno – nema emitiranja novih epizoda njihovih najdražih serija. Da, tu i tamo neka od televizija prikazuje nove epizode, ali sve je to na kapaljku. Baš kao i vijesti. No, krenimo redom.

Crazy Ex-Girlfriend je završila treću sezonu na CW-u, a njena autorica, Aline Brosh McKenna, porazgovarala je s IndieWireom o netom završenoj sezoni. Crazy Ex još nije zaradila obnovu za četrvrtu sezonu, a Brosh McKenna potvrdila je da bi potencijalna četvrta bila i posljednja.

https://www.youtube.com/watch?v=V36c809pVLA

Channel 4 je objavio da će emitirati svoj dokumentarac o Harveyju Weinsteinu danas – 20. veljače u 10. Working with Harvey bavit će se… znate čime će se baviti.

Netflix je prošlog petka na svoj program postavio novu komediju – Everything Sucks! Serija se odvija u mjestu Boring, u Oregonu 1996. i prati grupu školskih prijatelja u njihovom pokušaju da snime zajednički film. Serija je zaradila dobre kritike, a deset kratkih epizoda prve sezone djelo su Bena Yorka Jonesa i Michaela Mohana.

https://www.youtube.com/watch?v=hf_YjzEvYeQ

Loša i tužna vijest s BBC-a. Murray Gold, skladatelj i autor muzike za svih deset sezona “novog” Doctora Whoa potvrdio je da se ne vraća u novoj sezoni.  Iako se već i prije nagađalo, Gold je potvrdio vijest i rekao kako ne zna tko će ga zamijeniti u novoj sezoni. Chris Chibnall, novi showrunner serije, rekao je kako ima petogodišnji plan za svoju doktoricu. Doctor Who se vraća na jesen na BBC.

John Oliver se vratio sa svoje pauze i lijepo ga je ponovno vidjeti na malim ekranima.

Netflix je objavio da se Santa Clarita Diet vraća 23. ožujka, a Joel McHale se već vratio – u subotu. McHale je u razgovoru s medijima, promovirajući svoj Joel McHale Show with Joel McHale, potvrdio da ga je E! opominjao, dok je vodio The Soup, da ne blati klan Kardashian.

Lauren Cohan možda ide, a možda i ne ide nakon ove sezone The Walking Deada, a Sir David Attenborough će na BBC-ju prezentirati dokumentarac o životinjama. Lavovima, lovačkim psima, čimpanzama, tigrovima i pingvinima – konkretno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861