Kratke vijesti iz svijeta televizije: Crazy Ex-GF, Joel McHale, John Oliver… – serijala.com
Trenutno čitaš
Kratke vijesti iz svijeta televizije: Crazy Ex-GF, Joel McHale, John Oliver…

Kratke vijesti iz svijeta televizije: Crazy Ex-GF, Joel McHale, John Oliver…

Olimpijske igre i dalje suvereno vladaju televizijskim valovima, a gledatelji i dalje mogu pratiti uzbudljiva natjecanja iz sanjkanja i Nordijske kombinacije. Hrvatski olimpijci ostvaruju odlične rezultate i završavaju među pedeset ili šezdeset najboljih. Ako uopće završe natjecanje.

Televizijskim gledateljima dva tjedna igara znači samo jedno – nema emitiranja novih epizoda njihovih najdražih serija. Da, tu i tamo neka od televizija prikazuje nove epizode, ali sve je to na kapaljku. Baš kao i vijesti. No, krenimo redom.

Crazy Ex-Girlfriend je završila treću sezonu na CW-u, a njena autorica, Aline Brosh McKenna, porazgovarala je s IndieWireom o netom završenoj sezoni. Crazy Ex još nije zaradila obnovu za četrvrtu sezonu, a Brosh McKenna potvrdila je da bi potencijalna četvrta bila i posljednja.

https://www.youtube.com/watch?v=V36c809pVLA

Channel 4 je objavio da će emitirati svoj dokumentarac o Harveyju Weinsteinu danas – 20. veljače u 10. Working with Harvey bavit će se… znate čime će se baviti.

Netflix je prošlog petka na svoj program postavio novu komediju – Everything Sucks! Serija se odvija u mjestu Boring, u Oregonu 1996. i prati grupu školskih prijatelja u njihovom pokušaju da snime zajednički film. Serija je zaradila dobre kritike, a deset kratkih epizoda prve sezone djelo su Bena Yorka Jonesa i Michaela Mohana.

https://www.youtube.com/watch?v=hf_YjzEvYeQ

Loša i tužna vijest s BBC-a. Murray Gold, skladatelj i autor muzike za svih deset sezona “novog” Doctora Whoa potvrdio je da se ne vraća u novoj sezoni.  Iako se već i prije nagađalo, Gold je potvrdio vijest i rekao kako ne zna tko će ga zamijeniti u novoj sezoni. Chris Chibnall, novi showrunner serije, rekao je kako ima petogodišnji plan za svoju doktoricu. Doctor Who se vraća na jesen na BBC.

Pročitaj još

https://twitter.com/DWPageOFFICIAL/status/965181622512504832

John Oliver se vratio sa svoje pauze i lijepo ga je ponovno vidjeti na malim ekranima.

Netflix je objavio da se Santa Clarita Diet vraća 23. ožujka, a Joel McHale se već vratio – u subotu. McHale je u razgovoru s medijima, promovirajući svoj Joel McHale Show with Joel McHale, potvrdio da ga je E! opominjao, dok je vodio The Soup, da ne blati klan Kardashian.

Lauren Cohan možda ide, a možda i ne ide nakon ove sezone The Walking Deada, a Sir David Attenborough će na BBC-ju prezentirati dokumentarac o životinjama. Lavovima, lovačkim psima, čimpanzama, tigrovima i pingvinima – konkretno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861