Jessica Jones i The Punisher otkazani na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Jessica Jones i The Punisher otkazani na Netflixu

Jessica Jones i The Punisher otkazani na Netflixu

Kao što je bilo i očekivano — Netflix i Marvel su službeno odlučili otkazati obje preostale zajedničke serije. The Punisher je nedavno imao drugu sezonu dok će se treća sezona Jessice Jones pojaviti nešto kasnije ove godine na Netfixu.

Jessica i Punisher se tako pridružuju ranije otkazanom Daredevilu, Iron Fistu i Lukeu Cageu.

Masakr na Netflixu se nastavlja — otkazan i Daredevil

Hulu je najavio kako bi vrlo rado vratili sve navedene serije na svom servisu — ali to se, naravno, neće dogoditi. Netflix je od 2013. emitirao sveukupno dvanaest sezona Marvelovih serija. Tko je točno kriv za ovaj masakr nećemo nikad znati, ali veoma je izgledno da Disney nije htio imati svoje “nekretnine” na konkurentnom streaming servisu. Disney+ dolazi kasnije ove godine i bit će dostupan, bar na početku, samo na području sjeverne Amerike.

Svi koji se nadaju da će ova četvorka sada završiti na Disney+ — smanjite očekivanja. Varitey piše kako postoji klauzula u ugovoru za sve četiri (sada bivše) Netflixove serije da se likovi ne smiju pojavljivati u live-action formatu minimalno dvije godine od otkazivanja na Netflixu. Hoće li ih Disney+ htjeti uskrsnuti negdje u budućnosti? Vjerojatno, ali ne tako skoro, a još manje u obliku u kojem su postojali na Netflixu.

Recenzija: Jessica Jones — Superjunakinja koja to nije

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861