Masakr na Netflixu se nastavlja — otkazan i Daredevil – serijala.com
Trenutno čitaš
Masakr na Netflixu se nastavlja — otkazan i Daredevil

Masakr na Netflixu se nastavlja — otkazan i Daredevil

Još jedan petak i još jedno otkazivanje na Netflixu. Iako se činilo sredinom mjeseca kako bi Daredevil ipak mogao preživjeti pokolj Marvelovih junaka na Netflixu jer su showrunneri išli pitchati priču za potencijalnu četvrtu sezonu — ipak su to bile samo neosnovane želje.

Nakon što su Iron Fist i Luke Cage dobili pedale nakon dvije sezone, danas je i Daredevilu priopćeno da se ne mora vraćati na posao. Nakon vrlo dobro prihvaćene treće sezone, i od kritike i od publike, Marvel i Netflix odlučili su poslati slijepog superjunaka u povijest. U kratkom priopćenju za medije potvrđeno je sljedeće: “Marvelov Daredevil neće se vratiti u četvrtoj sezoni na Netflix”. Kratko i jasno Daredevilova budućnost sada pripada Disneyu i njegovim planovima, a sigurni smo da će se prije ili kasnije vratiti na male ili velike ekrane, ali ne u izdanju u kakvom je bio na Netflixu.

Samo tjedan dana nakon Iron Fista — i Luke Cage otkazan na Netflixu

Disney je već predstavio svoju streaming uslugu, Disney+, koja dolazi kasno sljedeće godine, a bez obzira na prošlu suradnju s Netflixom, teško je bilo povjerovati da će Miš™ htjeti ostaviti svoje projekte na najvećem streaming servisu. Sada je gotovo sigurno da posljednje dane na Netflixu broje Jessica Jones i Punisher.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861