Samo tjedan dana nakon Iron Fista — i Luke Cage otkazan na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Samo tjedan dana nakon Iron Fista — i Luke Cage otkazan na Netflixu

Samo tjedan dana nakon Iron Fista — i Luke Cage otkazan na Netflixu

Baš kao što je Thanos prošlog ljeta želio stvoriti balans u svemiru — tako se i Netflix ove jeseni bliži točno polovici Marvelovih serija koje je nekad imao. Samo tjedan dana nakon što su otkazali Iron Fista, i Luke Cage je dobio stisak ruke i nogu u guzicu nakon samo dvije sezone.

U gotovo identičnom priopćenju za medije kao ono prošlotjedno — Disney i Netflix su se zahvalili svima koji su radili na samoj seriji, ali nitko nije spominjao da će se Luke Cage i dalje sporadično pojavljivati u Marvelvovom televizijskom univerzumu. Iako se očekivala obnova za novu sezonu navodno je zapelo negdje s kreativne strane nakon što je Netflix smanjio možebitnu narudžbu za treću sezonu s trinaest na deset epizoda. Netflix navodno nije bio zadovoljan scenarijima koje je autor serije, Cheo Hodari Coker, dostavio pa ih je mreža vratila na doradu. Nakon što ih je Coker prepravio Netflix i dalje nije bio zadovoljan njima i odlučio je otkazati seriju. Kaže jedna verzija priče.

No, kako već i vrapci na grani znaju —  Disney ima u planu predstaviti svoju streaming uslugu i, bez obzira na idličnu suradnju s Netflixom, teško je povjerovati da će Miš™ htjeti ostaviti svoje projekte na najvećem streaming servisu. Pratit ćemo daljnji tijek situacije, ali Jessica Jones i Punisher imaju naručene nove sezone, a Daredevil bi mogao biti sljedeća žrtva.

https://www.youtube.com/watch?v=sB1in0KkoG4

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861