Comedy Central je potvrdio da Nathan For You neće dobiti petu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Comedy Central je potvrdio da Nathan For You neće dobiti petu sezonu

Comedy Central je potvrdio da Nathan For You neće dobiti petu sezonu

Tužne vijest s Comedy Centrala. Ranije ovaj tjedan mreža i Nathan Fielder su potvrdili ono što se već dugo špekuliralo. Nathan For You je završio. Za osmu najbolju seriju 2017. prema najbitnijem popisu najboljih serija godine — onom Serijalinom naravno, bili smo puni riječi hvale:

Nathan For You je jedna od onih stvari o kojoj bi se mogle ispisati stranice i stranice teksta, baveći se samo pitanjem – što je ta serija zapravo? Početna premisa zvuči toliko jednostavno, a Nathan Fielder, Kanađanin mrtvo ozbiljnog lica koji je završio jednu od kanadskih poslovnih škola s vrlo dobrim ocjenama je svaki put izvrne i iskoristi za nešto drugo. Koristeći tu istu seriju i njene kamere, ljude kojima “pomaže s poslovnim savjetima” svaki put dovede u potpuno nemoguće situacije i pritom susreće najluđe likove.

Ali, kako nam je apsolutno neupitno remek-djelo od finala četvrte sezone, “Finding Frances” pokazao, Nathan For You se istovremeno tim ljudima ne smije, niti ih ismijava, što je nekima bila prepreka u gledanju ovog apsolutno jedinstvenog djela – misleći da se radi o najobičnijoj cringe komediji. O samom finalu, snimanom poput dokumentarca u kojem Bill, imitator Billa Gatesa pokušava doći do svoje prve ljubavi koju nikad nije prežalio, bismo mogli napisati stotinu analiza, ali nema smisla. “Finding Frances” je savršeno finale serije.

Osim ako i ovo nije neki prokleti skeč za seriju u kojem će Nathan objasniti pet stadija žalosti kroz otkazivanje serije — jako će nam nedostajati Nathan For You. Fielder navodno već radi na novom projektu pa ćemo vidjeti kako će to izgledati.

View this post on Instagram

Super stoked for 2016!

A post shared by Nathan Fielder (@nathanfielder) on

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861