Kratke vijesti: Atlanta obnovljena, Wynonna Earp se vraća u srpnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Kratke vijesti: Atlanta obnovljena, Wynonna Earp se vraća u srpnju

Kratke vijesti: Atlanta obnovljena, Wynonna Earp se vraća u srpnju

Gloverova Atlanta zaradila je obnovu za treću sezonu na FX-u. Dobitnica prestižne nagrade Peabody i vlasnica po dva Emmyja i Zlatna globusa vratit će se na matičnu mrežu u trećoj sezoni koja nema još zacrtan datum premijere. Donald Glover je između snimanja prve i druge sezone bio prilično zaposlen i već tad je rekao kako će do (sad već završene) druge sezone proći mnogo vremena. Nadamo se da će pauza do treće biti ipak nešto kraća. THR prenosi da će se Atlanta vratiti sljedeće godine.

U nedavnom AMA-u na Redditu u povodu premijere Freeformovih Marvel’s Cloak & Dagger Jeph Loeb je spomenuo kako ne postoje planovi za drugu sezonu Defendersa. Što je možda i bolje jer je prva sezona bila užasna. Gledajte radije Cloak & Dagger. Loeb je spomenuo i da se Iron Fist vraća kasnije ove godine.

Netflixova Castelvania se vraća u trećoj sezoni kaže Richard Armitage, a druga još nema ni datum premijere. Podsjetimo, serija je emitirala četiri epizode prošle godine, naručeno je još osam za drugu, a čini se kako se treća već snima.

Nathan Fielder moli da ne hakirate Emmyje za njega.

Syfy je objavio da se Wynonna Earp vraća 20. srpnja i predstavio je trailer za treću sezonu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861