Kim Dickens: Deadwood ćemo vjerojatno snimati ove jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
Kim Dickens: Deadwood ćemo vjerojatno snimati ove jeseni

Kim Dickens: Deadwood ćemo vjerojatno snimati ove jeseni

Priča o snimanju filma o Deadwoodu traje onoliko godina koliko je vjerojatno kilograma heroina konzumirao David Milch. U nekoliko navrata smo pisali o mogućem početku snimanja, ali čini se kako se sad stvarno (ali stvarno!) možemo nadati da će iz svega toga nešto ispasti.

Prošlo je dvanaest godina otkako je Deadwood završio — HBO-ov sjajni vestern trajao je tri sezone i završio cliffhangerom koji može poslužiti kao završetak, ali svejedno ostavlja dojam nedovršenosti. Produkcija serije bila je preskupa čak i za bogatog kabelskog diva, koji je u to vrijeme imao tri fantastične serije od tri Davida: Simonov The Wire, Chaseove The Sopranose i Milchev Deadwood. Nakon završetka serije isplivalo je nekoliko razloga zašto je serija ukinuta; HBO je tvrdio da su Milchu nudili mogućnost nastavka, što u obliku filma, što u obliku skraćene sezone, a Milch je tvrdio da su to laži. Sve u svemu, godinu dana poslije dobili smo prvu i jedinu sezonu šlampave, nevjerojatne, ali fascinante serije — John From Cincinnati.

Pred skoro tri godine Garret Dillahunt otkrio je da postoji mogućnost snimanja nastavka, HBO je isto obećao da će razmotriti mogućnosti, a Ian McShane otkrio da je David Milch predao scenarij za dvosatni film HBO-u. Jedan je izjavio kako će snimanja definitivno biti, a drugi u jednom trenutku tvrdio “nema jebene šanse”. Olyphant je u intervjuima tvrdio kako se ne mogu naći na roštilju svi skupa, a kamoli da će snimati neki film.

Bilo kako bilo – ComicBook.com (spojleri za FTWD) prenosi riječi Kim Dickens (Joanie) koja je nakon završetka polusezone Fear The Walking Dead izjavila da snimanje dvostanog filma kreće ove jeseni. HBO se još nije oglasio.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861