HBO: Deadwood na “proljeće”, Veep krajem ožujka, Big Little Lies u lipnju – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO: Deadwood na “proljeće”, Veep krajem ožujka, Big Little Lies u lipnju

HBO: Deadwood na “proljeće”, Veep krajem ožujka, Big Little Lies u lipnju

Predsjednik HBO-ov odjela zaduženog za programski sadržaj, Casey Bloys, jučer je potvrdio da će kabelski div emitirati filmski nastavak (tehnički završetak) Deadwooda ovo proljeće. Bloys nažalost nije precizirao što “proljeće” znači, ali najrealnija opcija je svibanj, odnosno peti mjesec. Podsjetimo, film se počeo snimati prošlog listopada, a W. Earl Brown (Dan Dority) imao je samo riječi hvale za Milchev scenarij.

Deadwood se počinje snimati u listopadu, premijera filma sljedeće godine

Film će se odvijati deset godina nakon završetka serije u trenutku kada Južna Dakota službeno postaje država unutar SAD-a.

Osim vijesti o Deadwoodu, HBO je potvrdio da će se sedma i posljednja epizoda Veepa početi emitirati od 31. ožujka. Sedma sezona imat će sedam epizoda.

https://www.youtube.com/watch?v=XpycV-4gcY4

Big Little Lies, HBO-ova adaptacija Timesovog bestselera Liane Moriarty iz 2014., vraća se u lipnju. Radnja serije odvija se u kalifornijskom primorskom gradiću, Montereyu. Monterey je zajednica imućnih članova društva i utjelovljenje američkog sna; muškarci u seriji su toliko uspješni da njihove pametne i veoma sposobne žene uopće nemaju potrebu raditi. Svoje vrijeme većinom provode s djecom; ne baš toliko kuhajući i pospremajući dok čekaju druge polovice da se vrate s posla – već više ispijajući jutarnje kave i sudjelujući u partijama trenutno popularnih glasina nakon što su klince ostavili u školi. Kako to obično biva, u idiličnom mjestu nije sve idilično, a njegovi stanovnici skrivaju brojne tajne.

Serija koja je završila s prvom sezonom zaradila je drugu od HBO-a, a sve nove epizode režirala je Andrea Arnold. I Meryl Streep dolazi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861