Postoje razgovori o snimanju Deadwood filma! – serijala.com
Trenutno čitaš
Postoje razgovori o snimanju Deadwood filma!

Postoje razgovori o snimanju Deadwood filma!

Pred deset godina, HBO je uživao u najboljem periodu svoje povijesti. Ako već nije bilo financijski, onda kreativno sigurno. The Sopranos, The Wire i Deadwood često se smatraju trima najboljim serijama televizije, a istovremeno su išli na HBO-u (i radila su ga tri Davida). Od te tri, jedino Deadwood nije dobio svoj pravi završetak, serija je otkazana nakon treće sezone zbog golemih troškova (i očito manjeg povrata investicije).

Kako to uvijek ide, i tada su se kotljale glasine, konkretnije i manje konkretne, o završavanju priče filmskim nastavkom. No, pregovori su se odugovlačili, ugovori glumaca na kraju istekli, pa je sve ostalo na dobrim željama. Od tada je prošlo devet godina, a nastavak Deadwooda danas se čini(o) nerealan i nemoguć.

No, u televizijskom svijetu u kojem se vraćaju 24, Twin Peaks, The X-Files, Heroesi i Prison Break, ima li uopće završenih serija?

Ovdje dolazi Garret Dillahunt, čovjek koji je u dvije različite sezone Deadwooda glumio dva potpuno različita lika:

Tip ima pravo. Ako je Entourage dobio svoj film… Naravno, ponovo okupljanje svekolike postave Deadwooda daleko, daleko je teže, a sama realizacija puno skuplja. Setovi su srušeni i rasprodani, a vratiti prašnjavi Deadwood u život nije baš vikend projekt za koji ćete dijelove kupiti jednu subotu prijepodne u Bauhausu.

Oglasio se i HBO, kažu: “U odnosu na tweet Garreta Dillahunta, oko navodnog Deadwood filma, zasad postoje samo vrlo preliminarni razgovori.”

9 komentara
 • Očito da onda moram pogledati Deadwood, ali ima vremena hahah

  Nego, što se tiče rebootova serija (ne uzimajući u obzir Deadwood), to nije više normalno!! Upravo čitam o mogućem povratku Fresh Prince of Bel Air! Pa šta nije već dovoljno sve ovo što ste naveli: 24, Twin Peaks, The X-Files, Heroesi, Prison Break te Full House. Neke od tih serija nismo ni tražili. Ajde ako je serija otkazana ili bi se tu moglo još nešto reći pa da ju nastave, ali ako su fino završili priču. kao recimo Prison Break, nema potrebe za više. Jedan od komentara na sličnom članku ne mogu izbaciti iz glave jer tako slikovito opisuje takve situacije: “Šamaranje mrtvih konja!” Pa možda su te serije na svojem vrhuncu donosile puno para, ali ako nemate ništa više za ponuditi što se tiče originalnog sadržaja, onda nemojte vraćati onaj nekadašnji originalni sadržaj koji vam je davno bio uspješan pa ga sad mrcvarite okolo za još novaca.

  Inače, radujem se Twin Peaksu i X Filesu, a ostalo ću pogledati eto samo da vidim šta su napravili, kao i Deadwood :D

 • Daj Bože da se ostvari, ali opet, zašto Milchu nije bila dovoljna šesto-epizodna 4. sezona, da bi sada išao raditi dvostani ili najdulje trosatni film? Osim ako nije u nekoj financijskoj gabuli? Ili se tada kad je odbio 6 epizoda zaletio pa shvatio da je pogriješio? Neću lagati, meni 2-3 sata dugi film ne bi bio dovoljan, ali ne treba sad biti pohlepan, jer jako teško je skupiti sve te glumce i snimiti čitavu jednu sezonu nakon toliko godina.

  • Pa Milch je pristao na dva filma, a nije se slagao sa sestoepizodnom sezonom, ne?

   Makar serija zavrsava cliffhangercinom, meni je ona slika Ala u zadnjoj sceni cak i dobar kraj.

   • Dva filma bio otprilike imala jednaku duljinu kao i šest epizoda, manje-više.
    Kraj je dobar, ali najveća tragedija je što planirana samo još jedna sezona i nije se dogodila. Da je Milch htio 6 sezona, ja bi rekao ‘jebiga, šta se može’.

 • nažalost, mislim da će ostati samo na glasinama
  prokleto dobra serija, šteta što su je ugasili

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861