Traileri: Luke Cage i GLOW se vraćaju krajem mjeseca na Netflix – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Luke Cage i GLOW se vraćaju krajem mjeseca na Netflix

Traileri: Luke Cage i GLOW se vraćaju krajem mjeseca na Netflix

Netflix je prošle godine predstavio GLOW, seriju koja prati Ruth (Allison Brie), nezaposlenu glumicu iz Los Angelesa koja odlučuje posljednji put ispuniti svoje snove javljajući se na nekonvencionalni natječaj za hrvačice.

GLOW je inspiriran istinitom pričom o ženskoj hrvačkoj ligi iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, a sama serija je izmišljena priča o ženama koje su ligu i stvarale. Jenji Kohan i Tarra Hermann izvršne su producentice, a Carly Mensch i Liz Flahive su na showrunnerskim dužnostima. Sve nabrojane zajedno su radile na Orange is the New Black. Prva sezona bila je zabavna, kratka i idealna za vruće ljetne dane. Ili jedan dan u kojem ćete je izbingeati. Druga sezona serije imat će deset epizoda i bit će dostupna na Netflixu od 29. lipnja.

Tjedan dana prije premijere druge sezone GLOW-a na Netflix stiže druga sezona Marvelovog superjunaka, Lukea Cagea. Nažalost, prva sezona serije bila je predugačka, dosadna masa trinaest epizoda bez dinamike i pamtljivih trenutaka. Nadamo se da će druga sezona ipak biti nešto bolja.

Luke Cage je prvi put predstavljen u prvoj sezoni Jessice Jones krajem 2015. gdje je Mike Colter odradio Lukeovu priču u grubim crtama, dok u vlastitoj seriji stavlja fokus na sebe i borbu protiv negativaca Harlema. Sama serija stigla je na Netflix u rujnu 2016., a gotovo dvije godine poslije evo i druge sezone. 22. lipnja je datum premijere.

https://www.youtube.com/watch?v=O8cI8SHLaLQ

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861