Netflix uskrsnuo Lucifera – naručena četvrta sezona mjesec dana od otkazivanja – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix uskrsnuo Lucifera – naručena četvrta sezona mjesec dana od otkazivanja

Netflix uskrsnuo Lucifera – naručena četvrta sezona mjesec dana od otkazivanja

Mjesec dana otkako je Fox odlučiti stati na kraj svojoj nadnaravnoj drami o Gospodaru pakla, Netflix je uskočio u želji da udovolji zahtjevima vjernih fanova koji su pod kampanjom #SaveLucifer tražili novi dom za seriju Toma Ellisa.

Netflix je posljednji put tek krajem 2014. spasio otkazani western s A&E-a Longmire koji se tri sezone održao na streaming servisu dok ga nisu odlučiti prirodno završiti prošle jeseni, a nitko zasad ne spominje kakve će privilegije imati četvrta sezona Lucifera u odnosu na ostala produženja. Naime, Netflix je nedavno sklopio ugovor s produkcijskom kućom Warner Bros. Television kojim bi oživio nedavno završenog Lucifera, i to kroz deset naručenih epizoda, iako je broj nastavaka zasad i dalje neslužbena informacija.

Podsjećamo, među nedavno otkazanim Foxovim serijama se, uz oživljene Brooklyn Nine-Nine i Lucifera, nalaze The Exorcist, The Last Man on Earth, i The Mick za koje sumnjamo da itko ima interes da nastavi, pogotovo zbog slabe pobune obožavatelja oko ukidanja.

Kompletan vodič kroz obnovljene, otkazane i nove naručene serije ovog svibnja

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861