Netflix ipak razmišlja o šestoj sezoni Lucifera, a nova sezona Doctora Who počinje se snimati u rujnu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix ipak razmišlja o šestoj sezoni Lucifera, a nova sezona Doctora Who počinje se snimati u rujnu

Netflix ipak razmišlja o šestoj sezoni Lucifera, a nova sezona Doctora Who počinje se snimati u rujnu

Nakon što je Netflix detaljno pregledao svoje grafove, dijagrame, excelice, pite, sitniš u džepovima i sve ostale podatke — Business Insider javlja da online videoteka razmišlja o naručivanju šeste sezone svoje znanstveno-fantastične serije Lucifer.

Podsjetimo, Fox je otkazao seriju nakon treće sezone, Netflix ju je preuzeo, naručio četvrtu sezonu od deset epizoda koja se emitirala u svibnju prošle godine te najavio petu i posljednju sezonu za ovu godinu. Tekući peron (op. a. streaming platforma) još nije najavio kad će peta sezona krasiti vašu uvodnu stranicu, ali očekujemo je na proljeće.

Lucifer prati Princa Tame (Tom Ellis), kojem dosadi vladati paklom pa ostavlja sve to iza sebe i odlazi u Los Angeles kako bi tamošnjoj policiji pomogao loviti kriminalce.

Ništa još nije službeno potvrđeno, ali izgledi su dobri da Lucifer i drugi put uskrsne.

Pročitaj još

S druge strane bare — RadioTimes javlja da će se trinaesta sezona moderne Doctor Who početi snimati ove jeseni, najvjerojatnije u rujnu. Jodie Whittaker ostaje u glavnoj ulozi, Chris Chibnall će i dalje voditi seriju, ali nešto je manje informacija oko suputnika. Trenutno ih je previše, a i nisu baš jako zanimljivi. Osim trinaeste sezone koja bi trebala krasiti BBC-jev program krajem 2021. snimit će se i blagdanska epizoda. Za koji točno blagdan još ne znamo, ali novogodišnji specijal je zamijenio tradicionalni božićni tako da… Možda bude uskršnji.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861