HBO priprema “nešto potpuno novo” za svoju seriju The Third Day – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO priprema “nešto potpuno novo” za svoju seriju The Third Day

HBO priprema “nešto potpuno novo” za svoju seriju The Third Day

HBO je napokon objavio kada će emitirati svoju novu limitiranu seriju, The Third Day. Objava datuma premijere došla je i s nekoliko zanimljivosti na koje nismo računali.

Autori serije Dennis Kelly i Felix Barrett podijelili su The Third Day na dvije polovice. Prvu polovicu serije, podnaslovljenu “Summer”, napisao je Dennis Kelly i u njoj će Jude Law utjeloviti Sama, čovjeka kojeg je privukao misteriozni otok pored britanske obale na kojem obitava domorodačko stanovništvo koje uporno želi sačuvati svoj način života.

Druga polovica serije, podnaslovljena “Winter” prati Helen (Naomie Harris) koja dolazi na otok u potrazi za odgovorima, ali čije prisustvo uzrokuje trzavice koje dovode do sukoba frakcija na otoku. “Zimske” epizode napisali su Kit de Waal, Dean O’Loughlin i Dennis Kelly.

The Third Day će imati šest epizoda (tri “ljetne” i tri “zimske”), a HBO je producirao epizode zajedno s britanskim Skyem koji će između epizoda imati i posebno “imerzivno kino iskustvo” predodređeno za šačicu obožavatelja između dviju polovica miniserije. Što će to točno značiti nismo sigurni jer će taj “live event” biti dio radnje ove priče.

The Third Day dolazi na HBO u ponedjeljak, 11. svibnja. Dennis Kelly je autor odlične i još uvijek neprežaljene C4 drame, Utopia.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861