Katherine Waterston i Jude Law u glavnim ulogama nove serije autora Utopije – serijala.com
Trenutno čitaš
Katherine Waterston i Jude Law u glavnim ulogama nove serije autora Utopije

Katherine Waterston i Jude Law u glavnim ulogama nove serije autora Utopije

Prije nego što je Dennis Kelly stavio ključ u bravu na svoju odličnu i (pre)kratku Utopiju — na BBC-ju radio na dvije sjajne sezone slabo poznate i malo gledane serije, Pulling. Između toga Kelly je radio na zavidnom broju kazališnih komada, što mu je uostalom i bio kruh i putar prije televizijskih gaža.

Naravno, Kelly nije sam zatvorio vrata Utopiji, to je bio C4 jer, iako je serija već nakon prve sezone ostvarila kultni status, gledatelje pred malim ekranima baš i nije imala. Screen Daily sada javlja da se Kelly vraća na televiziju u novoj seriji za HBO, odnosno Sky.

The Sixth Day, serija koju će Kelly napisati zajedno s Deanom O’Loughlinom i Kit de Wall pratit će čovjeka koji se našao na misterioznom otoku s tajanstvenim domorodačkim stanovništvom blizu britanske obale. Neimenovanog čovjeka utjelovit će Jude Law, a dodatne sličnosti s Lostom serija će potvrditi kroz njegovu traumatičnu prošlost koju ćemo pratiti paralelno s događajima na otoku.

Pored već imenovanog Judea Lawa, uloge u seriji dobili su Katherine Waterstone (Alien: Covenant, Inherent Vice), zvijezda ovogodišnjeg Chernobyla, Emily Watson i Paddy Considine (Informer, Peaky Blinders).

Premijera serije očekuje se tijekom 2020.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861