StartUp — druga sezona uzbudljive američke serije na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
StartUp — druga sezona uzbudljive američke serije na AXN Adriji

StartUp — druga sezona uzbudljive američke serije na AXN Adriji

Što se dogodi kad se spoje mladi bankar iz Brickella, prekrasna kubanska hakerica i kriminalac iz Little Haitija? Potencijalno izuzetno unosan, ali bez sumnje jako opasan posao koji se vrti oko kriptovalute GenCoin. Uzbudljiva američka serija “StartUp” istražuje upravo tu poslovnu avanturu na vrućem asfaltu Miamija u drugoj sezoni koja 22. srpnja kreće na AXN Adriji.

Neoporeziva kriptovaluta kojoj je nemoguće ući u trag bila bi mogući “game-changer” u svijetu financija da nije stvorena na opasnim ulicama Miamija od strane troje saveznika koji se baš ne mogu svrstati u kalup prosječnog mladog tech-poduzetnika. Nick Talman lukavi je mladi bankar, Ronald Dacey vođa haićanske bande, a Izzy Morales vješta hakerica koji se udružuju kako bi od nečeg nepredvidljivog napravili ozbiljan posao. Za petama im je cijelo podzemlje Floride, narko karteli, ljigavi bankari, potkupljivi policajci i FBI na čelu s briljantnim, ali iracionalnim agentom Philom Raskom.

Druga sezona nastavlja se u trenu kada je startup glavnog trojca završio u rukama ruske mafije. Trojac će ponovo investirati u svoj posao lansirajući prototip dark weba nazvan ArakNet što će njihove poslove i živote ponovo dovesti u veliku opasnost te postaviti pitanje koja je cijena ambicije i koliko daleko se ide za potpuni uspjeh.

U glavnim ulogama StartUpa pojavljuju se Adam Brody (CHIPs, The League) kao Nick Talman, Edi Gathegi (“Crna lista”) kao Ronald Dacey, prekrasna Otmara Marrero kao Izzy Morales te slavni Martin Freeman (Sherlock, Fargo) u roli Phila Raska. U drugoj sezoni pridružuju im se Ron Perlman (“Sinovi anarhije”, “Hellboyl) kao multimilijunaš Wes Chandler i Addison Timlin (“Kalifornikacija”) koja glumi njegovu kćer Maru. Serijal je kreirao, napisao i režirao Ben Ketai.

StartUp i u drugoj sezoni dolazi u 10 jednosatnih epizoda koje se premijerno mogu pogledati samo na AXN Adriji od 22. srpnja u tjednom terminu ponedjeljkom u 21:00.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861