Nova sezona StartUpa, serije o kriptovalutama i organiziranom kriminalu, kreće na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Nova sezona StartUpa, serije o kriptovalutama i organiziranom kriminalu, kreće na AXN Adriji

Nova sezona StartUpa, serije o kriptovalutama i organiziranom kriminalu, kreće na AXN Adriji

Očajni bankar želi sakriti ukradeni novac, haićanski kriminalac želi raditi legalno, kubanska hakerica ima ideju koja će revolucionizirati budućnost novca, a njihovu verziju američkog sna i organiziranog kriminala 2.0 otkrivamo u seriji StartUp. Nove nastavke i poslovne avanture na vrućem asfaltu Miamija pratite u trećoj sezoni koja 3. kolovoza kreće na AXN Adriji.

Neoporeziva kriptovaluta kojoj je nemoguće ući u trag bila bi moguća velika promjena u svijetu financija da nije stvorena na opasnim ulicama Miamija od strane troje saveznika koji se ne mogu svrstati u kalup prosječnog tech-poduzetnika. Nick Talman lukavi je mladi bankar, Ronald Dacey vođa haićanske bande, a Izzy Morales vješta hakerica. Udružuju se kako bi od nečeg nepredvidljivog napravili ozbiljan posao, a za petama im je podzemlje Floride, narko karteli, ljigavi bankari, potkupljivi policajci i FBI.

U posljednje dvije sezone ova napeta drama pratila je živote tech-poduzetnika koji su radili na najvećoj svjetskoj nekontroliranoj mreži ArakNet, a treća sezona nastavlja priču o tome što se događa s mrežom kojom vladaju mnogi, a ne posjeduje ju nitko, te nakon što je kriptovaluta GenCoin zaživjela. Nove epizode serije “StartUp” prikazuju američki san o poduzetništvu koji se susreće s problemima poput online privatnosti, globalne sigurnosti, te neprijateljske radne okoline. Kako se tim s njima bude suočavao, ujedno će se boriti i sa svojim najvećim neprijateljem, američkom vladom.

Serija se već bavila kriptovalutama i načinom na koji ljudi mogu njima manipulirati i koristiti ih u loše svrhe, te stavlja u fokus samu činjenicu da je kriptovaluta kontroverzna jer je izvan kontrole vlade, a ovoga puta su ulozi veći jer se tim nalazi usred veće zavjere i nečega na što nisu spremni, dok im je za petama NSA. Treća sezona se vrti oko toga što je sve vlada spremna napraviti kako bi stvar preuzela u svoje ruke.

U glavnim ulogama StartUpa pojavljuju se Adam Brody (CHIPs, The League) kao Nick Talman, Edi Gathegi (Blacklist) kao Ronald Dacey, prekrasna Otmara Marrero kao Izzy Morales. Pridružuju im se Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) kao multimilijunaš Wes Chandler i Addison Timlin (Californication) koja glumi njegovu kćer Maru, dok NSA agenticu Rebecca Stroud, koja ne može podnijeti ideju o kriptovalutama i slobodnoj mreži, glumi Oscarom nagrađena Mira Sorvino (Moćna Afrodita). Serijal je kreirao, napisao i režirao Ben Ketai.

Uzbudljiva serija od sezone do sezone dobiva pohvale gledatelja koji cijene sjajnu priču i scenarij, a IMDB broji ocjenu od visokih 8.0 bodova.

StartUp i u trećoj sezoni dolazi u 10 jednosatnih epizoda koje se premijerno mogu pogledati samo na AXN Adriji od 3. kolovoza u tjednom terminu ponedjeljkom u 21:00.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861