Doctor Who: Christopher Ecclestone se vraća u TARDIS… manje-više – serijala.com
Trenutno čitaš
Doctor Who: Christopher Ecclestone se vraća u TARDIS… manje-više

Doctor Who: Christopher Ecclestone se vraća u TARDIS… manje-više

Prije nego netko počne preuranjeno slaviti — ne, nećemo Christophera Ecclestonea ponovno gledati u ulozi devetog Doktora. Sinoć je Den of Geek objavio da će Ecclestone odigrati devetog Doktora u 12 novih avantura, ali da ga nažalost nećemo vidjeti kako skakuće kroz vrijeme već samo slušati.

Ecclestone je napustio ulogu prije petnaest godina nakon prve povratničke sezone koju je vodio Russell T. Davies. Ulogu Doktora nakon Ecclestonea preuzeo je David Tennant koji se zadržao tri pune sezone i nekoliko specijala. Manje-više svi živi bivši Doktori vratili su za jubilarnu epizodu “Day of the Doctor” koja je slavila 50. godišnjicu serije, ali Ecclestone je i to odlučio propustiti zbog nesuglasica radi kojih je i otišao iz serije.

Audio dramu od 12 epizoda moći ćemo slušati sljedeće godine kada će je Big Finish izdati u četiri dijela, a svaki dio će imati 240 minuta sadržaja. Sve nove Ecclestoneove avanture pratit će i puna glumačka postava. Prvi dio izaći će u svibnju 2021., drugi u kolovozu, treći u studenom, a posljednji u veljači 2022.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861