Trailer: The Third Day — za mjesec dana na HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Third Day — za mjesec dana na HBO-u

Trailer: The Third Day — za mjesec dana na HBO-u

Nakon što je skinuta s proljetnog rasporeda zbog pandemije koronovirusa — HBO-ova nova miniserija The Third Day napokon ima datum premijere, ali i sjajan novi trailer.

Autori serije Dennis Kelly i Felix Barrett podijelili su The Third Day na dvije polovice. Prvu polovicu serije, podnaslovljenu “Summer” odnosno “Ljeto”, napisao je Dennis Kelly i u njoj će Jude Law utjeloviti Sama, čovjeka kojeg je privukao misteriozni otok pored britanske obale na kojem obitava domorodačko stanovništvo koje uporno želi sačuvati svoj način života.

Druga polovica serije, podnaslovljena “Winter” odnosno “Zima” prati Helen (Naomie Harris) koja dolazi na otok u potrazi za odgovorima, ali čije prisustvo uzrokuje trzavice koje dovode do sukoba frakcija na otoku. “Zimske” epizode napisali su Kit de Waal, Dean O’Loughlin i Dennis Kelly.

The Third Day će imati šest epizoda (tri “ljetne” i tri “zimske”), a HBO je producirao epizode zajedno s britanskim Skyem koji je između epizoda trebao imati i posebno “imerzivno kazališno iskustvo” predodređeno za šačicu obožavatelja između dviju polovica miniserije. “Live event” je trebao biti popraćen i livestreamom na internetu za sve one koji neće ugrabiti ulaznice za njega, ali sada nismo više sigurni kako će sve to izgledati, ali vjerujemo da će HBO sve na vrijeme javiti.

The Third Day stiže 14. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861