HBO: The Third Day skinut s proljetnog rasporeda – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO: The Third Day skinut s proljetnog rasporeda

HBO: The Third Day skinut s proljetnog rasporeda

Najnovija žrtva situacije s koronavirusom je i HBO-ova nadolazeća miniserija, The Third Day. Deadline doznaje da je HBO odlučio pomaknuti premijeru serije s proljetnog dijela sezone na jesenski raspored. The Third Day je svoju premijeru trebao imati 11. svibnja. Post-produkcija na seriji nije završena na vrijeme, a pitanje je kad će uopće.

Autori serije Dennis Kelly i Felix Barrett podijelili su The Third Day na dvije polovice. Prvu polovicu serije, podnaslovljenu “Summer”, napisao je Dennis Kelly i u njoj će Jude Law utjeloviti Sama, čovjeka kojeg je privukao misteriozni otok pored britanske obale na kojem obitava domorodačko stanovništvo koje uporno želi sačuvati svoj način života.

Druga polovica serije, podnaslovljena “Winter” prati Helen (Naomie Harris) koja dolazi na otok u potrazi za odgovorima, ali čije prisustvo uzrokuje trzavice koje dovode do sukoba frakcija na otoku. “Zimske” epizode napisali su Kit de Waal, Dean O’Loughlin i Dennis Kelly.

The Third Day će imati šest epizoda (tri “ljetne” i tri “zimske”), a HBO je producirao epizode zajedno s britanskim Skyem koji će između epizoda imati i posebno “imerzivno kazališno iskustvo” predodređeno za šačicu obožavatelja između dviju polovica miniserije. “Live event” će biti popraćen i livestreamom na internetu za sve one koji neće ugrabiti ulaznice za njega.

The Third Day stiže na jesen. Valjda.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861