Blindspot se vraća krajem travnja, a Fox je odlučio otkazati Deputy – serijala.com
Trenutno čitaš
Blindspot se vraća krajem travnja, a Fox je odlučio otkazati Deputy

Blindspot se vraća krajem travnja, a Fox je odlučio otkazati Deputy

Nakon što je prošle godine NBC iznenađujuće odlučio obnoviti Blindspot za petu (i posljednju) sezonu danas je mreža konačna i najavila datum povratka. Premijera pete sezone serije emitirat će se u četvrtak, 30. travnja. NBC javlja kako Blindspot ima još ravno jedanaest epizoda prije nego konačno nestane s rasporeda.

Prije pet godina napisali smo da bi vam se Blindspot mogao svidjeti ako ste obožavatelj Spaderovog The Blacklist — što zbog svojeg formata koji kombinira proceduralne elemente u serijaliziranu priču, što zbog dodatne doze misterije koja u Blacklistu nije toliko zastupljena. Ono što danas možemo tvrditi jest da smo iznimno sretni što ova serija završava i što u njoj više ne mora trunuti Jaime Alexander.

Fox je pak odlučio otkazati svoju najslabije gledanu seriju (osim Almost Family) nakon prve sezone od trinaest epizoda. Deputy se neće vraćati na jesen. Zvijezda treće sezone HBO-ovog True Detective Stephen Dorff igrao je policajca Billa Hollistera koji je postao šerif okruga u Los Angelesu. Deputy nije izazivao hvalospjeve kritike i publike, a ovaj moderni western u losanđeleskoj policiji više neće trošiti termin na Foxom rasporedu. 

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861