Blindspot i The Blacklist obnovljeni na NBC-u uz još šest serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Blindspot i The Blacklist obnovljeni na NBC-u uz još šest serija

Blindspot i The Blacklist obnovljeni na NBC-u uz još šest serija

Nakon što je NBC ekspresno digao Brooklyn Nine-Nine iz mrtvih (te usput otkazao četiri serije, među kojima su dva novaka), odlučio je obogatiti svoj program novim sezonama čak osam svojih dosadašnjih drama.

Dvije serije koje su često uspoređivane zbog svoje proceduralske naravi i načina storytellinga, Blindspot i The Blacklist, su obnovljene za četvrtu, odnosno šestu sezonu. NBC je imao naviku obje drame raspoređivati u drugačiji termin svake sezone, da bi se ove godine Blindspot našao u teškoj situaciji petkom gdje nije baš oduševio gledanosti, ali je ipak zaradio nove epizode. Naručeni su i nastavci Law & Order: SVU, A.P. Bio te Chicago Fire, Chicago P.D. i Chicago Med čiju franšizu Shonda Rhimes i ABC pokušavaju lagano prekopirati na Grey’s Anatomy i nedavno obnovljeni Station 19.

Nadalje, drugu sezonu je dobila nova NBC-jeva drama Good Girls o tri majke razočarane svojom okolinom da se odlučuju za pljačkanje trgovine i uvaljuju u još veće probleme. U glavnim ulogama su Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks and Rec) i Mae Whitman (Parenthood), a prve sezona je krenula ove veljače.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861