Gentlemen Jack obnovljen, dok su Whiskey Cavalier i A.P. Bio sada nepovratno otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
Gentlemen Jack obnovljen, dok su Whiskey Cavalier i A.P. Bio sada nepovratno otkazani

Gentlemen Jack obnovljen, dok su Whiskey Cavalier i A.P. Bio sada nepovratno otkazani

Upfrontovi su učinili svoje prije svega tjedan dana, a najnovije žrtve su očajnički tražile pomoć fanova da im matična ili neka druga mreža ipak da drugu priliku. No, to im nije pošlo za rukom, kao što je bio slučaj prethodnih godina s Timelessom, Brooklyn Nine-Nine, Luciferom i drugima.

Ove godine je to bio Whiskey Cavalier, ABC-jeva špijunska drama s elementima komedije koja je po brojnim anketama bila najneprežaljenija otkazana serija ovog svibnja. Izvori sa ABC-a su bili svjesni vjerne baze fanova koje je serija skupila u svom kratkom životnom vijeku od svega nekoliko mjeseci, no showrunner David Hemingson je na Twitteru potvrdio da dodatni razgovori ipak nisu urodili plodom. U seriji, Scott Foley i Lauren Cohan utjelovili su agente FBI-ja i CIA-e Willa Chasea i Frankie Trowbridge koji počinju surađivati na raznim misijama diljem svijeta, iako se ne mogu podnijeti. Ostale uloge u seriji nosili su Ana Ortiz, Vir Das, Tyler James Williams i Josh Hopkins.

Na NBC-u je svježe otkazana i komedija A.P. Bio nakon dvije sezone. Serija je pratila profesora filozofije koji je prisiljen predavati biologiju u srednjoj školi (???) jer mu je njegov rival ukrao željeni posao. A.P. Bio je krenuo u veljači prošle godine, a drugu sezonu će završiti 30. svibnja s dvostrukim finalom, koja zasad bilježi katastrofalnu gledanost.

S nešto vedrije strane, HBO i BBC One će nastaviti surađivati na novoj povijesnoj drami Gentleman Jack koja je krenula prošli mjesec. Osam epizoda prve sezone prati priču Anne Lister (Suranne Jones, Scott & Bailey), imućne zemljoposjednice iz Yorkshirea poznate po dnevniku od četiri milijuna riječi u kojem je pisala o svojoj lezbijskoj vezi, putovanju i nastojanju da promijeni sudbinu stare obiteljske kuće Shibden Hall. Seriju možete pratiti i na regionalnom HBO-u te HBO GO servisu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861