Četiri nove sezone za Always Sunny, po jedna za Servant i A. P. Bio – serijala.com
Trenutno čitaš
Četiri nove sezone za Always Sunny, po jedna za Servant i A. P. Bio

Četiri nove sezone za Always Sunny, po jedna za Servant i A. P. Bio

U ovim nesigurnim vremenima za televizijsku industriju, jako je lijepo čuti ovako pozitivne vijesti o obnovama od strane različitih mreža. Ekipa iz Philadelphije će se tako zadržati na malim ekranima još barem četiri godine, dok će Servant i A. P. Bio biti tu za svoju publiku barem još jednu sezonu.

FXX je u svibnju ove godine naručio 15. sezonu svog sitcoma It’s Always Sunny in Philadelphia, nakon što je serija završila svoju prethodnu sezonu sredinom prošle jeseni. Iako u međuvremenu nije bilo nikakvih vijesti o napretku novih nastavaka, mreža je optimistično naručila još tri sezone za ovaj već dugovječni sitcom. Sunny će tako zaista postati najdugovječniji (live-action!) sitcom na američkoj televiziji te se vratiti na male ekrane možda već sredinom iduće godine.

S druge strane, Apple TV+ je obnovio svoj psihološki horor Servant za treću sezonu. Ova drama M. Night Shyamalana će svoju drugu sezonu emitirati od 15. siječnja, dok će tek naručeni nastavci svjetlo dana ugledati vjerojatno 2022. godine. Servant prati roditelje, Dorothy (Lauren Ambrose) i Seana Turnera (Toby Kebbell), koji zapošljavaju dadilju Leanne (Nell Tigre Free) koja će im pomagati u čuvanju njihove bebe. No, kako je ovo Shyamalanova serija ispostavilo se… da je beba već neko vrijeme mrtva, a Dorothy je u kolijevku stavila lutku.

Također, dobre vijesti donosi i Peacock. Sredinom rujna je u cijelosti emitirao osmodijelnu treću sezonu svoje komedije A. P. Bio te ju nedavno obnovio za četvrtu sezonu. Serija se isprva prikazivala na NBC-u dvije sezone dok je mreža nije odlučila otkazati. No, nedugo nakon toga, Peacock je uskočio u pomoć i naručio nove epizode koje su eksluzivno dostupne na njegovom streaming servisu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861