Traileri: Zima na ABC-u okuplja Evu Longiriju, Lauren Cohan i Marciu Clark – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Zima na ABC-u okuplja Evu Longiriju, Lauren Cohan i Marciu Clark

Traileri: Zima na ABC-u okuplja Evu Longiriju, Lauren Cohan i Marciu Clark

Za midseason, mreža je pripremila tri dramske serije – Grand Hotel, Whiskey Cavalier i The Fix – koje su po tematici i ljudima iza njih potpuno različite, ali vraćaju neka već zaboravljena lica na male ekrane.

Nova serija Eve Longorije je, ni na čije iznenađenje, adaptacija istoimene španjolske sapunice, ovaj put smještene u Miamiju. Grand Hotel je priča koja podsjeća na čudnu mješavinu Jane The Virgin i Dinastije prateći zadnji obiteljski hotel u gradu čije postojanje ugrožava dolazak nove supruge vlasnika hotela i izaziva burnu reakciju djece i ostalih djelatnika po čemu se vidi da seriji neće nedostajati drame, skandala, tajni, dugova i svađa.

https://www.youtube.com/watch?v=FsSMv0EcX04

Whiskey Cavalier je povratak Scotta Foleya (Scandal) i Lauren Cohan (The Walking Dead) na televiziju nakon neprimjetnog odsustva zbog završetka njihovih angažmana u spomenutim dramama ovog proljeća. U ABC-jevoj špijunskoj dramediji postaju tajni agenti FBI-a i CIA-e koji su primorani surađivati radi zajedničke koristi, dok u pauzi (ali i tijekom) tajnih operacija njihov odnos rangira od svađa preko flertanja do snošaja. Seriju radi Dave Hemingson (Don’t Trust the B—- in Apartment 23), a dolazi tek sljedeće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=FhYQU5eWdCo

Jeste li se ikada pitali što je bilo s Marciom Clark nakon gubitka tzv. “suđenja stoljeća” protiv O.J. Simpsona? Najvjerojatnije ne, ali bez obzira na odgovor, ABC 23 godine kasnije radi seriju upravo pod vodstvom Marcie Clark o tužiteljici Mayi Travis koja je izgubila najveći slučaj svoje karijere i godinama živi u izolaciji od medija. Radnja drame The Fix počinje kad se osam godina nakon suđenja pojavi nova žrtva oslobođenog ubojice, a Maya je jedina koja ga dovoljno pozna da bi ga iz drugog pokušaja stavila iza rešetaka. U glavnoj je ulozi Robin Tunney (The Mentalist), dok seriju nećemo gledati najmanje do kraja ove godine.

https://www.youtube.com/watch?v=dkJhX-ccM5k

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861