The Fix i The Kids Are Alright otkazani na ABC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
The Fix i The Kids Are Alright otkazani na ABC-u

The Fix i The Kids Are Alright otkazani na ABC-u

Nakon obnove serija Shonde Rhimes, ABC je otkazao dramu The Fix koji je krenuo prije svega dva mjeseca te komediju The Kids Are Alright čije 23 epizode završavaju za dva tjedna.

Single-cam komedija The Kids Are Alright je rađena pod vodstvom izvršnog producenta Last Man Standing, Tima Doylea, te je od svog početka u listopadu prošle godine skupila pozitivne kritike kod gledatelja. Vrijeme radnje su 70-te, a glavni likovi tradicionalna irska katolička obitelj iz okolice Los Angelesa koja se odbija prilagoditi svim društvenim promjenama pod čiji utjecajem padaju njihovih osam sinova. Odustajanje od sjemeništa, nova frizura, želja za glumom i nova cura su samo neki od brojnih problema koji užasavaju izuzetno konzervativne roditelje koje utjelovljuju Mary McCormack (The West Wing) i Michael Cudlitz (Band of Brothers, The Walking Dead).

S druge strane, drama The Fix je krenula sredinom ožujka s finalom sezone zakazanim za dva tjedna. ABC-jevu seriju je radila Marcia Clark, a priča se vrtjela oko tužiteljice Maye Travis koja je izgubila najveći slučaj svoje karijere i godinama živi u izolaciji od medija. Radnja počinje kad se osam godina nakon suđenja pojavi nova žrtva oslobođenog ubojice, a Maya je jedina koja ga dovoljno pozna da bi ga iz drugog pokušaja stavila iza rešetaka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861