Traileri: Nathan Fillion se vraća na ABC, a Million Little Things izgleda obećavajuće – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Nathan Fillion se vraća na ABC, a Million Little Things izgleda obećavajuće

Traileri: Nathan Fillion se vraća na ABC, a Million Little Things izgleda obećavajuće

Za prevlast humorističnog programa na ABC-u je kriv veliki uspjeh novih devet epizoda oživljene Roseanne čija je jedanaesta sezona podebljana s još četiri nastavka i naručena već za ovu jesen, ne riskirajući čekanje proljeća 2019. Uz nju su se pojavile još dvije komedije – The Kids Are Alright i Single Parents – dok su drama s Nathanom Fillionom i dramedija A Million Little Things ugurani utorkom i srijedom nakon dvosatnih humorističnih blokova.

Smještena utorkom nakon Roseanne, nova ABC-jeva single-cam komedija The Kids Are Alright pod vodstvom izvršnog producenta Last Man Standing, Tima Doylea, već ima izvrsnu odskočnu dasku u vidu gledanosti za ovu jesen. Vrijeme radnje su 70-te, a glavni likovi tradicionalna irska katolička obitelj iz okolice Los Angelesa koja se odbija prilagoditi svim društvenim promjenama pod čiji utjecajem padaju njihovih osam sinova. Odustajanje od sjemeništa, nova frizura, želja za glumom i nova cura su samo neki od brojnih problema koji užasavaju izuzetno konzervativne roditelje koje utjelovljuju Mary McCormack (The West Wing) i Michael Cudlitz (Band of Brothers, The Walking Dead).

Scenaristi nekolicine epizoda New Girl, JJ Philbin i Elizabeth Meriwether, na ABC donose single-cam sitcom Single Parents o grupi samohranih roditelja koji pomažu jedni drugima da ne izgube dodir s društvenih životom jer su ga u potpunosti posvetili svojoj djeci. Glume Leighton Meester (Gossip Girl) i Taran Killam (Saturday Night Live), a mogao bi se pojaviti i Brad Garrett (Everybody Loves Raymond).

Dvije godine od otkazivanja Castlea, Nathan Fillion se vraća na televiziju i ABC u novoj policijskoj drami gdje će se nekadašnji Richard Castle okušati u malo ozbiljnijoj uniformi. The Rookie je inspiriran istinitom pričom o četrdesetogodišnjaku koji postaje najstariji policijski novak prateći svoje snove da bude policajac.

https://www.youtube.com/watch?v=k9K06dCP-lc

A Million Little Things je dramedija o grupi prijatelja koji su se našli jedni drugima u životu iz potpuno nepovezanih razloga. Neki su uspješni, neki se muče s poslom i ljubavi, ali ih sve povezuje njihovo nenapredovanje u životu i osjećaj da se duže vrijeme ne mogu maknuti iz jedne točke. Njihovu svakodnevnu kolotečinu prekida samoubojstvo depresivnog kolege što im pokazuje koliko su si međusobno potrebni te da trebaju živjeti život i pomaknuti se iz zone komfora.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861