Na ABC-u nedjeljom dominira reality, ostatak tjedna ispunjen single-cam komedijama – serijala.com
Trenutno čitaš
Na ABC-u nedjeljom dominira reality, ostatak tjedna ispunjen single-cam komedijama

Na ABC-u nedjeljom dominira reality, ostatak tjedna ispunjen single-cam komedijama

Treći dan upfrontova je obilježilo predstavljanje ABC-jevog jesenskog rasporeda koji ove jeseni broji čak deset obiteljskih komedija raspoređenih utorkom, srijedom i petkom, dok nedjeljom po prvi put dominiraju reality emisije. Za prevlast humorističnog programa je kriv veliki uspjeh novih devet epizoda oživljene Roseanne čija je jedanaesta sezona podebljana s još četiri nastavka i naručena već za ovu jesen, ne riskirajući čekanje proljeća 2019.

Oko riskiranja se mreža dobro opekla otkazavši Last Man Standing 2017. godine, da bi joj se nakon Foxovog otkupljivanja serije cijela stvar još jednom obila o glavu. Naime, nakon otkazivanja, ABC je prošle sezone petkom emitirao žanrovske drame Once Upon a Time i Marvelove superheroje što se nije pokazalo naročito uspješnim. No, nakon što je Fox odlučio postaviti ABC-jevu drugu najpopularniju komediju na njeno staro mjesto u rasporedu, mreža je za taj termin pripremila jedne od svojih najvećih aduta – Fresh of The Boat i Speechless. Obje komedije su nedavno obnovljene – za petu, odnosno treću sezonu – a jesen će pokazati kako će parirati u konkurenciji s Last Manom.

Agents of S.H.I.E.L.D se vraćaju sa skraćenom šestom sezonom tek u ljeto 2019.

Ostatak rasporeda se čini relativno stabilan. Dvije nove komedije The Kids Are Alright i Single Parents su smještene direktno nakon magneta za gledatelje, Roseanne i Modern Family, dok je četvrtak i dalje u Shondinom vlasništvu gdje na mjesto nedavno završenog Scandala dolazi Station 19 o vatrogascima iz Seattlea. Što se tiče drama, The Good Doctor s Freddiejem Highmoreom ostaje u uspješnom terminu ponedjeljkom, a novi policijski projekt Nathana Filliona, The Rookie, u kojoj će se nekadašnji Richard Castle okušati u malo ozbiljnijoj uniformi, dolazi u problematičnom dijelu rasporeda utorkom poznatom po umirovljavanju brojnih novaka.

ABC-jev raspored za jesen 2018

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakDancing With the StarsThe Good Doctor
UtorakRoseanneTHE KIDS ARE ALRIGHTblack-ishSplitting Up TogetherTHE ROOKIE
SrijedaThe GoldbergsAmerican HousewifeModern FamilySINGLE PARENTSA MILLION LITTLE THINGS
ČetvrtakGrey’s AnatomyStation 19How to Get Away With Murder
PetakFresh Off the BoatSpeechlessChild Support20/20
NedjeljaDANCING WITH THE STARS: JUNIORSShark TankTHE ALEC BALDWIN SHOW

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861