Agents of S.H.I.E.L.D se vraćaju sa skraćenom šestom sezonom tek u ljeto 2019. – serijala.com
Trenutno čitaš
Agents of S.H.I.E.L.D se vraćaju sa skraćenom šestom sezonom tek u ljeto 2019.

Agents of S.H.I.E.L.D se vraćaju sa skraćenom šestom sezonom tek u ljeto 2019.

Zadnja ABC-jeva serija čija sudbina nije bila poznata ovog svibnja su upravo Marvelovi Agenti S.H.I.E.L.D.-a, da bi ju mreža u zadnji čas obnovila za skraćenu sezonu od 13 epizoda i to s premijerom u ljeto 2019.

Na konferenciji za novinare, glasnogovornici mreže su nijekali bilo kakvu povezanost između planova Marvela i njihove odluke za premještanje serije u ljetni termin, no da će događanja iz novih nastavaka Avengera svakako utjecati na televizijski dio svemira.

Na pitanje o potencijalnoj zadnjoj sezoni za seriju, odgovoreno je da bi ljetni termin čak mogao i produžiti njen životni vijek jer superherojska drama ima vjernu publiku i jako dobre rezultate u delayed viewingu. Naime, serija je s najnovijom sezonom smještena pri samom dnu mrežine gledanosti, nalazeći se između nedavno otkazanog Quantica te davno odriješenog Once Upon a Time.

Finale serije dolazi krajem tjedna, a tek je za vidjeti kako će posljedice Infinity Wara na cijeli Marvel Cinematic Universe utjecati na televizijska događanja u završnici sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861