Vijesti: Twin Peaks, Runaways, Agents of SHIELD, Walking Dead… – serijala.com
Trenutno čitaš
Vijesti: Twin Peaks, Runaways, Agents of SHIELD, Walking Dead…

Vijesti: Twin Peaks, Runaways, Agents of SHIELD, Walking Dead…

David Lynch je popričao s Danielom Fienbergom na THR-u o Twin Peaksu, režiranju svih osamnaest epizoda, idealnim uvjetima za gledanje televizije, ali i o mogućnosti nastavka. U tradicionalnom Lynchevom stilu – ništa konkretno nije potvrđeno, a ni odbačeno. Twin Peaks će se možda vratiti, a možda i neće. Idealni uvjeti za gledanje televizije su – veliki televizor. Nemojte gledati stvari na telefonima.

Marvelovi Runaways su počeli prošlog tjedna. Hulu je odmah izbacio tri prve epizode, baš kao što je slučaj bio i s The Handmaid’s Tale ranije ove godine. Recenzije su pozitivne, a i mi se slažemo da je riječ o jednoj od najboljih Marvelovih serija na televiziji. “Ambiciozno, složeno i zabavno” kaže Indiewire, a mi kažemo – pa nismo valjda džabe pratili karijere Josha Scwartza i Stephanie Savage.

ABC je predstavio trailer za petu sezonu svojih Agents of SHIELD. Nakon katastrofalnih Inhumansa, povratak SHIELD-a je svjetlo na kraju tunela. Peta sezona počinje u petak, 1. prosinca.

Vanity Fair je pisao o odličnoj trećoj sezoni CW-ove Crazy Ex-Girlfriend, a SlashFilm ima recenziju njemačke serije Dark. The Walking Dead gleda sve manje ljudi. Najgori rezultati gledanosti još od druge sezone, možda se konačno bliži kraj? Vjerojatno ne, ali prošlu epizodu gledalo je nešto više od 7 milijuna gledatelja, daleko od 17-18 milijuna u najboljim danima.

U bloku seksualnih predatora i silovatelja, Law & Order: SVU imat će epizodu inspiriranu Harveyem Weinsteinom, Jeffrey Tambor je sam odlučio otići iz Transparenta nakon optužbi za napastvovanje, a Lena Dunham je odlučila malo braniti, pa malo ne braniti svog kolegu, prijatelja i scenarista na Girls, Murraya Millera – također optuženog za seksualno zlostavljanje.

Damon Lindelof je malo popričao o svojim Watchmenima za HBO, a NBC je obnovio The Good Place za treću sezonu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861