House of the Dragon neće se vraćati prije ljeta. Sljedeće godine. – serijala.com
Trenutno čitaš
House of the Dragon neće se vraćati prije ljeta. Sljedeće godine.

House of the Dragon neće se vraćati prije ljeta. Sljedeće godine.

Novi True Blood je mrtav, Six Feet Under ostaje… six feet under, a House of the Dragon se neće vraćati prije ljeta sljedeće godine, potvrdio je Casey Bloys u razgovoru za Variety. Bloys nije htio spominjati kada će se točno druga sezona “Zmajeve kuće” emitirati, ali produkcija na drugoj sezoni samo što nije započela. Šef programa na HBO-u samo je kratko potvrdio da druga sezona neće biti u konkurenciji za Emmyje 2024., a kvalifikacija za tu godinu završava s 31. svibnja.

O potencijalnim drugim projektima iz “Pjesme leda i vatre” Bloys nije htio previše jer nema novih vijesti osim da je serija o Jonu Snowu još na radaru mreže.

Succession vjerojatno neće dobiti spin-off osim ako autor serije Jesse Armstrong baš jako ne bude htio nešto napraviti, a slično je Bloys potvrdio i za nastavak Watchmena. “Samo ako Damon Lindelof dođe s dobrom idejom, inače nema smisla. Vrata su mu uvijek otvorena.” Još ponešto o komedijama i novoj seriji Brada Inglesbyja (Mare of Easttown) možete pročitati na Varietyju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861