Succession završava s četvrtom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Succession završava s četvrtom sezonom

Succession završava s četvrtom sezonom

Nagađalo se zadnjih mjeseci, ali sad smo dobili i konačnu potvrdu. U odličnom New Yorkerovom intervju s autorom serije Jessejem Armstrongom potvrđeno je kako će sljedeća sezona HBO-ove hvaljene drame biti i posljednja. Armstrong i njegova ekipa scenarista prošli su kroz brojne scenarije završavanja serije i složili su se kako priča treba stati s četvrtom sezonom. Šteta, ali i dobro da će završiti na vrhuncu slave.

Podsjetimo, Succession prati obitelj Roy– Logana i njegovo četvero djece — koja upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu. Serija prati njihove živote dok razmišljaju što ih čeka u budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke. Radnje smještene u New York, Succession istražuje teme moći, politike, novca i obitelji. Logan Roy, tvrd, moćan, ostarjeli patrijarh šef je “Waystar Roycoa”, obiteljski kontroliranoga međunarodnoga medijskoga konglomerata. U braku je s trećom suprugom, Marciom, privrženom i impresivnom partnericom. Kendall Roy, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutačno je predsjednik ogranka u tvrtci i njegov nasljednik. Roman Roy, Kendallov mlađi brat, Loganov je otvoren, zabavan sin koji više ne radi u “Waystaru”.

Četvrta sezona svoju će premijeru imati 27. ožujka, a domaći HBO kaže sljedeće o novoj sezoni:

“Sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalnu tjeskobu i obiteljske razmirice među Royevima.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861