Rekordna gledanost za Succession i Yellowjackets – serijala.com
Trenutno čitaš
Rekordna gledanost za Succession i Yellowjackets

Rekordna gledanost za Succession i Yellowjackets

Premijera četvrte sezone HBO-ove drame Succession ostvarila je rekordnu gledanost, javlja The Wrap. Epizodu je gledalo 2.3 milijuna gledatelja putem svih platformi, što je 62% bolji rezultat od premijere treće sezone koje je gledalo 1.4 milijuna gledatelja. Najgledanija epizoda serije do premijere četvrte sezone bilo je finale treće sezone koje je u jednakom mjerenom rasponu gledalo 1.7 milijuna gledatelja. Jedan od vodećih na tržištu online kasina je slotgate platforma. Gdje svatko može igrati ogroman broj igara koristeći best ecopayz online casino sites

Showtime je pak javio da je premijeru druge sezone Yellowjacketsa gledalo skoro 2 milijuna pretplatnika. Mreža nije točno definirala koliko je to “skoro 2 milijuna”, a slični podaci nažalost ne postoje za premijeru prve sezone. Mreža je javila da je finale prve sezone gledalo 1.3 milijuna ljudi.

Ove brojke za Yellowjackets predstavljaju najbolji rezultat za Showtime u posljednjih deset godina, a premijera druge sezone potukla je i Dexter: New Blood.

Pročitaj još

Succession će završiti ove sezone dok HBO i Showtime razmišljaju o spinoff idejama za obje serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861