Premijera četvrte sezone HBO serije “Nasljeđe” 27. ožujka na HBO Maxu i HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera četvrte sezone HBO serije “Nasljeđe” 27. ožujka na HBO Maxu i HBO-u

Premijera četvrte sezone HBO serije “Nasljeđe” 27. ožujka na HBO Maxu i HBO-u

Četvrta i ujedno posljednja sezona HBO serije “Nasljeđe” (Succession IV) imat će premijeru 27. ožujka na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20.50h.

U novoj sezoni koju čini deset epizoda, sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalnu tjeskobu i obiteljske razmirice među Royevima dok predviđaju kako će njihovi životi izgledati nakon što se posao sklopi. Slijedi borba za moć dok obitelj odvaguje budućnost u kojoj je njihova kulturna i politička težina ozbiljno ograničena.

U glavnim ulogama su Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, Alexander Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk i Stephen Root.

Prve tri sezone ove HBO hit serije su dostupne na HBO Max streaming platformi, a do sada su dobile ukupno 48 Emmy nominacija od kojih 13 nagrada Emmy, uključujući i kategoriju najbolje dramske serije.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861