Policijski procedurali i dalje prevladavaju CBS-om uz povratke Magnum P.I. i Murphy Brown – serijala.com
Trenutno čitaš
Policijski procedurali i dalje prevladavaju CBS-om uz povratke Magnum P.I. i Murphy Brown

Policijski procedurali i dalje prevladavaju CBS-om uz povratke Magnum P.I. i Murphy Brown

U natjecanju broadcast mreža koja će oživjeti stariju i popularniju seriju iz svoje slavne prošlosti se pridružio Magnum P.I. u čijem će remakeu naslovnu ulogu preuzeti španjolski glumac Jay Hernandez. Projekt koji nitko nije tražio će voditi Peter M. Lenkov, mreži poznat po uspješnim rebootovima MacGyvera i Hawaii Five-O franšize.

Otkazavši doslovno sav materijal s rasporeda ponedjeljkom, CBS se odlučio vratiti sistemu jednosatnog bloka komedija – koje ove godine popunjavaju novaci The Neighborhood i Happy Together – nakon čega slijedi akcijska policijska drama predvođena spomenutim Magnumom te trećom sezonom Bulla. Premještanjem potonjeg na ponedjeljak, CBS je svoj najuspješniji termin utorkom između dva NCIS-a posvetio policijskom proceduralu FBI iz iskusnog pera Dicka Wolfa o njujorškom ogranku federalnog biroa.

Scorpion i dio sitcoma otkazan, a vraća se Elementary s još četiri serije

Drugi revival koji će obilježiti 2018. na CBS-u je Murphy Brown, sitcom originalno prikazivan u 90-ima o fiktivnoj novinarki čiji su se izvještaji sastojali od političke satire i aktualnih događanja. Točno dvadeset godina od zadnje epizode, mreža je povratak sitcoma vidjela kao izvrsnu priliku u svijetu društvenih mreža i “lažnih vijesti”, dok su izvršna producentica Diane English te naslovna Candace Bergen također pristale na povratak. Murphy Brown će se pridružiti komedijama četvrtkom predvođenih dvanaestom sezonom The Big Bang Theoryja kojoj čelnici mreže ne planiraju stati na kraj iduće godine.

Zadnja promjena u rasporedu se tiče nove dramske serije God Friended Me, koja dolazi na mjesto davno otkazanog Wisdom of the Crowd nedjeljom navečer. U glavnoj je ulozi Brandon Micheal Hall čijeg je The Mayora ABC ekspresno skinuo s rasporeda još krajem prošle godine. Što se tiče CBS-ovog programa za zimu i proljeće, preostale su komedije Man With a Plan i Life in Pieces te drame Elementary i Instinct uz četiri novaka – The Code, Fam, The Red Line i Blood & Treasure.

CBS-ov raspored za jesen 2018

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakTHE NEIGHBORHOODHAPPY TOGETHERMagnum P.I.Bull
UtorakNCISFBINCIS: New Orleans
SrijedaSurvivorSEAL TeamCriminal Minds
ČetvrtakThe Big Band TheoryYoung SheldonMomMURPHY BROWNS.W.A.T.
PetakMacGyverHawaii Five-0Blue Bloods
NedjeljaGOD FRIENDED MENCIS: Los AngelesMadam Secretary

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (1)
  • MacGyvera i Hawaii Five-O ko jos to gleda? A tek taj Magnum???????????????? Sto ne urade i reboot Alfa?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861