Scorpion i dio sitcoma otkazan, a vraća se Elementary s još četiri serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Scorpion i dio sitcoma otkazan, a vraća se Elementary s još četiri serije

Scorpion i dio sitcoma otkazan, a vraća se Elementary s još četiri serije

Prije mjesec dana, CBS se osigurao s obnovom jedanaest serija s programa, među kojima je falila nekolicina drama i sitcoma, da bi u narednim tjednima odlučio da će se Sherlock i Watson ipak vratiti u sedmoj sezoni Elementaryja sljedeće jeseni, kao i Criminal Minds čija četrnaesta sezona kreće s jubilarnom 300. epizodom.

Što se tiče komedija, obnovljen je Life in Pieces, Matt LeBlanc je osiguran treću sezonu za svoj Man With a Plan, dok je Alan Cumming iz The Good Wife uspio zadržati publiku na svojoj novoj seriji Instinct u kojoj glumi profesora prisiljenog vratiti se životu CIA-inog operativca kad se pojavi serijski ubojica koji se pri ubijanju ravna po Alanovoj knjizi. Ovaj policijski procedural je krenuo sredinom ožujka, a baziran je na knjizi Jamesa Pattersona Murder Games.

S druge strane, među službeno otkazanim serijama se ističe Scorpion, hakerska drama koja se neće vratiti nakon netom završene četvrte sezone. Isto vrijedi i za komedije 9JKL, Superior Donuts te Kevin Can Wait, a poprilično je sigurno da ni Living Biblically neće dobiti obnovu nakon mrežinog uklanjanja epizoda s rasporeda prije nekoliko tjedana.

Također, u studenom prošle godine, CBS je povukao epizode Wisdom of the Crowd zbog optužbi brojnih žena protiv glavnog glumca Jeremyja Pivena tereteći ga za seksualno zlostavljanje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861