Instinct i Krypton otkazani nakon dvije sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Instinct i Krypton otkazani nakon dvije sezone

Instinct i Krypton otkazani nakon dvije sezone

Dvije potpuno različite serije su krenule na potpuno različitim mrežama u približno isto vrijeme da bi svoje zadnje trenutke opet dočekali zajedno. Syfy i CBS su nakon dvije sezone otkazali Krypton i Instinct koji svoja finala emitiraju ovog kolovoza.

Svoje finale je već emitirao Supermanov prequel Krypton, i to svega nekoliko dana prije nego je Syfy odlučio ne nastaviti sa serijom. Ako ste ikad htjeli znati čime se bavio Supermanov deda Seg-El dok je bio mladić na Kryptonu, ovo je bila serija za vas, a mogla se gledati i na domaćem HBO GO-u. Autori serije već traže novi dom za seriju čija je trenutno najveća nada DC Universe ili novi HBO Max, no čisto sumnjamo da će se nešto izroditi iz tih pregovora. Također, uz vijest o otkazivanju, mreža je potvrdila kako nakon naručenog pilota ipak ne nastavlja sa Kryptonovim spin-offom Lobo o istoimenom liku predstavljenom u drugoj sezoni.

Na CBS-u istu patnju proživljava i Instinct s Alanom Cummingom u glavnoj ulozi čija druga sezona završava kasnije ovog mjeseca. Alan glumi profesora prisiljenog vratiti se životu CIA-inog operativca kad se pojavi serijski ubojica koji se pri ubijanju ravna po Alanovoj knjizi. Ovaj policijski procedural je krenuo sredinom ožujka 2018. godine, a baziran je na knjizi Jamesa Pattersona Murder Games. Vijest o otkazivanju je svojim pratiteljima na Twitteru prenio adaptator serije Michael Rauch.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861