Batman ima prequel, Superman dobiva prequel (opet) — Krypton na Syfyju – serijala.com
Trenutno čitaš
Batman ima prequel, Superman dobiva prequel (opet) — Krypton na Syfyju

Batman ima prequel, Superman dobiva prequel (opet) — Krypton na Syfyju

Superman će opet dobiti televizijski prequel. U biti, prequel prequela, tako nešto. Syfy će raditi “origin story” seriju Krypton, smještenu na, pa, planet Krypton, a pratiti Kal-Elovog djeda, kaže opis, “pripadnika posramljene obitelji, koji nastoji Kryptonu donijeti nadu i jednakost, pretvarajući planet u rasulu u planet dostojan najvećeg superheroja ikada.”

Ok, dva problema. Prvo, kako će izgledati serija smještena na futuristički tuđinski planet snimljena na Syfyjevom budžetu koji je manji od karte za kino i velikih kokica sa Colom u Cinestaru? (Da budemo fer, to troje je skup sport samo po sebi) Očekujmo da će biti snimana u zatvorenoj hali pred zelenim platnom.

Drugo, seriju vodi David S. Goyer, koji je Cristopheru Nolanu držao svijeću dok je radio Viteza tame, a na televiziji je radio propale i slabe SF-ove Threshold i FlashForward, trashy povijesnu fantaziju Da Vinci’s Demons, dok je kilavo — iako ne potpuno loše — ispao i friški Conskttantine. Goyer je potpisao scenarij zadnjeg filma o Supermanu, Man of Steel Zacka Snydera, koji je imao svojih odličnih i groznih trenutaka.

Budemo vidjeli, rekli su slijepci, a projekt je zasad tek u povojima.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861