Traileri: Povratak Murphy Brown uz dva nova sitcoma na CBS-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Povratak Murphy Brown uz dva nova sitcoma na CBS-u

Traileri: Povratak Murphy Brown uz dva nova sitcoma na CBS-u

Novi raspored CBS-a za nadolazeću sezonu se nema baš čime pohvaliti jer je isti prepun policijskih procedurala i multi-cam sitcoma identičnih onima koje je prije samo nekoliko tjedana otkazao. Ništa dobrog više nemamo za reći u ovome članku.

Prvi sitcom na redu ponedjeljkom u udarnom terminu je The Neighborhood o bračnom paru – Max Greenfield (New Girl) i Dreama Walker (Don’t Trust the B— in Apt. 23) – koji se iz Michigana dosele u Los Angeles, ali se unatoč prijateljskom i dobrosusjedskom raspoloženju teško uklapaju u većinsku crnačku četvrt jer njihov prvi susjed, Cedric the Entertainer (The Soul Man), odbija prihvatiti nove stanare. Seriju radi Jim Reynolds, jedan od scenarista velikog dijela The Big Bang Theoryja.

Odmah nakon The Neighborhooda, dolazi Happy Together o paru koji shvati da je sit svog jednoličnog i monotonog života kad im se u kuću useli mlada pop zvijezda željna odmora od slave. Priča je djelomično inspirirana iskustvom samog tvorca serije dok je živio s kumom svoje kćeri Harryjem Stylesom, ali se ostatak ne odnosi na stvarni život ni u kojem smislu. Među glavnim glumcima je Damon Wayans Jr. kojeg je mreža morala brzinski rezervirati i obvezati za novi sitcom jer se nalazi među najtraženijim glumcima ove televizijske sezone.

Četvrtkom nakon bloka komedija Chucka Lorrea, dolaze nove epizode Murphy Brown, sitcoma o fiktivnoj novinarki čiji su se izvještaji sastojali od političke satire i aktualnih događanja. Točno dvadeset godina od zadnje epizode, mreža je povratak sitcoma vidjela kao izvrsnu priliku u svijetu društvenih mreža i “lažnih vijesti”, dok su izvršna producentica Diane English te naslovna Candace Bergen također pristale na povratak. No, je li u doba Johna Olivera, Samanthe Bee i ostalih talk i variety show voditelja, stvarno potrebno oživljavati staru seriju samo da bi se dodatno ismijavala administracija Donalda Trumpa?

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861