Crazy Ex-Girlfriend, Jane The Virgin i iZombie završavaju sljedeće sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Crazy Ex-Girlfriend, Jane The Virgin i iZombie završavaju sljedeće sezone

Crazy Ex-Girlfriend, Jane The Virgin i iZombie završavaju sljedeće sezone

The CW je ovom odlukom odlučio završiti tri emocionalno, a možda čak i glumački najjače serije u svom arsenalu čiji će nedostatak jako teško moći nadoknaditi bilo kojim od svog nadolazećeg programa.

U jesen davne 2014. godine, krenula je Jane The Virgin. Mjesecima ususret premijeri, bila je obavijena velom predrasuda zbog svojih sapuničastih španjolskih korijena i smiješne, gotovo bedaste teme. Bila je osuđena na propast prije nego je publika imala šanse uživati u prekrasnim tonovima njezina romantična naratora, u smijehu i suzama svoje očaravajuće Gine Rodriguez čiji su snažni i gotovo realni performansi donijeli mreži njezin prvi Zlatni globus. Četiri sezone kasnije, ostala je jedna od najboljih serija na televiziji koja iz epizode u epizodu osvaja publiku svojom karizmom, dovitljivošću i savršeno tempiranim twistovima.

Recenzija: Jane the Virgin nije ono što mislite

Nekoliko mjeseci kasnije, dočekala nas je Rose McIver u ulozi doslovno podvojene Liv Moore čiji nas je stripovski štih i simpatična glavna heroina podsjetio na zlatne dane Veronice Mars, a iZombie ludo zabavio u svoje četiri dosadašnje sezone. U međuvremenu je zbog svoje tematike postaja najpotcjenjenija serija na televiziji, kao i mnoge druge kvalitetne drame The CW-a, no vjerni fanovi i kritičari su prepoznali ono najbolje u njoj i visoko ju uzdigli.

Pročitaj još

Iste godine je stigla jednako podcijenjena Crazy Ex-Girlfriend koju su glazbeni korijeni i mjuzikl scene odbili od velikog broja ljudi, no boreći se s gledanosti, Rachel Bloom je emotivnim, luđačko dobrim izvedbama dogurala slabo poznatu seriju i do drugog Zlatnog globusa za mrežu. U svoje tri sezone i “pažljivo planirane dekonstrukcije naslovne “ludosti” glavne junakinje”, Crazy Ex ne samo da je privukla veću publiku, nego stekla ugled, prestiž i stalno mjesto na popisima najboljih serija današnjice.

Jednako nam je žao zbog gašenja sve tri serije, ali znamo da će za ove izvrsne glumice ponude samo padati s neba te imamo nade da će za godinu dana finalne epizode donijeti neke od najboljih trenutaka televizije – ispripovijedanih, ispjevanih i pojedenih.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861