The CW naručio pilot za spin-off Riverdalea i Jane The Virgin – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW naručio pilot za spin-off Riverdalea i Jane The Virgin

The CW naručio pilot za spin-off Riverdalea i Jane The Virgin

Broadcast mreže već pojačano naručuju pilote za potencijalne serije iduće televizijske jeseni. Najzanimljivije vijesti stižu sa The CW-a koji nakon završetka svoje voljene Jane the Virgin ovog proljeća, planira nastaviti priču u nešto drugačijem obliku.

O spin-offu Jane the Virgin se nagađalo već neko vrijeme da bi nedavno mreža službeno naručila pilot za antologiju Jane the Novela. Dok smo u matičnoj seriji pratili uspon mlade spisateljice Jane, u spin-offu bismo uživali u adaptacijama njenih budućih knjiga, a sama Gina Rodriguez bi služila kao naratorica. Svaka sezona bi se fokusirala na drugu knjigu, a prva iteracija bi pratila drame koje dolaze uz obiteljske tajne u poznatim Napa Valley vinogradima. Seriju će raditi Jennie Snyder Urman, autorica Jane the Virgin, a oko sebe okuplja dio stare ekipe koji uključuju scenaristicu Valentinu Garzu te Ginu Rodriguez kao izvršnu producenticu.

Uz Jane, svoj spin-off dobiva i Riverdale kojemu je ovo druga serija iz zajedničkog svemira. Chilling Adventures of Sabrina je započela svoj život na The CW-u da bi nakon nekoliko mjeseci Netflix preuzeo vodstvo nad razvojem serije. Ovaj put, mreža naručuje pilot za mjuzikl o još jednom liku iz Archijevih stripova — modnoj divi Katy Keene. Serija bi imala potpuno drugačiju atmosferu od Riverdalea, a pratila bi uspon Katy Keene i još troje umjetnika u glumačkoj industriji na Broadwayu. Uloge zasad nisu podijeljene, no seriju će pisati scenaristi Riverdalea Robert Aguirre-Sacasa i Michael Grassi, dok će Greg Berlanti služiti kao izvršni producent.

CW je naručio pilot za Batwoman

Mreža se pohvalila i narudžbom pilota za još dvije serije. Prva je adaptacija filma The Lost Boys koja bi popunila rupu koju su ostavili Vampirski dnevnici i The Originalsi. Horor komedija je već bila u fokusu mreže 2016. godine, pod vodstvom Roba Thomasa, no nije ni došla do narudžbe pilota. Par godina kasnije, CW i dalje ne odustaje od adaptiranja filma, a budući da Rob Thomas ima pune ruke posla oko nove Veronice Mars na Huluu, novu seriju će raditi Heather Mitchell (Scandal, Grey’s Anatomy).

Za kraj, naručen je i pilot za seriju o detektivki Nancy Drew iz popularnih američkih romana od sredine 20. stoljeća pa do danas. Radnja bi se fokusirala na njene početke i odlazak na koledž gdje bi se kao 18-godišnjakinja upetljala u istragu ubojstva uslijed obiteljske tragedije. Romani zasad broje pet filmskih i dvije televizijske adaptacije, te četiri naručena pilota, a CW-ovu verziju će raditi Stephanie Savage (Gossip Girl), Josh Schwartz (Chuck, Gossip Girl) te Noga Landau koja je pomagala par puta oko Syfyjevih The Magiciansa.

Nancy Drew, “The Secret of the Old Clock”
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861