Trailer: Prvi pogled na finalnu sezonu Jane The Virgin – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Prvi pogled na finalnu sezonu Jane The Virgin

Trailer: Prvi pogled na finalnu sezonu Jane The Virgin

Ostalo je još nešto više od mjesec dana do premijere zadnjih poglavlja u priči o djevici Jane, a mreža je s nama podijelila jedva 30 sekundi materijala iz nadolazećih epizoda.

Trailer ne otkriva puno, samo da će svi biti šokirani posljedicama finala četvrte sezone, no ni gledatelji neće biti pošteđeni istog. Sezona bi počela iste sekunde kad je prethodna i završila, a premijera je najavljena za srijedu, 27. ožujka. Naručeno je ukupno 19 epizoda, što je za dvije više nego prošle godine, a cilj autora je fino zaokružiti priču i završiti s jubilarnom 100. epizodom.

Tijekom mjeseci je bačeno par teaseova i hintova oko nadolazeće radnje – poput otkrivanja identiteta naratora, razješavanje misterija iz finala četvrte sezone – no ako je vjerovati kreativnim autorima, završni trenuci naše najdraže djevice/spisateljice/majke/kćerke/unuke će biti sve samo ne obični i ravnodušni.

Ova komična telenovela bi službeno završila sredinom ljeta, ali to neće značiti da ćemo se zauvijek morati oprostiti od Gine Rodriguez i ekipe iza kamere. The CW je nedavno naručio pilot za antologiju Jane the Novela, koji bi pratio adaptacijama Janinih budućih knjiga, a sama Gina bi služila kao naratorica. Svaka sezona bi se fokusirala na drugu knjigu, a prva iteracija bi pratila drame koje dolaze uz obiteljske tajne u poznatim Napa Valley vinogradima. Seriju će raditi Jennie Snyder Urman, autorica Jane the Virgin, a oko sebe okuplja dio stare ekipe koji uključuju scenaristicu Valentinu Garzu te Ginu Rodriguez kao izvršnu producenticu.

https://www.youtube.com/watch?v=fvXbBClfVrM

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861