Jane The Virgin otvara zadnja poglavlja krajem ožujka, iZombie tek u svibnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Jane The Virgin otvara zadnja poglavlja krajem ožujka, iZombie tek u svibnju

Jane The Virgin otvara zadnja poglavlja krajem ožujka, iZombie tek u svibnju

Najmlađa mreža nas je sve uspjela iznenaditi prošle godine naručivši zadnje sezone za svoje tri hvaljene serije – Jane The Virgin, Crazy Ex-Girlfriend i iZombie. Rachel Bloom će najvjerojatnije već krajem zime prva dovesti Rebeccu Bunch svome kraju, jer se komedija s blagdanske stanke vraća 11. siječnja s finalnih devet epizoda.

Jane The Virgin će završiti nešto kasnije jer je premijera najavljena za srijedu, 27. ožujka. Naručeno je ukupno 19 epizoda, što je za dvije više nego prošle godine, a cilj autora je fino zaokružiti priču i završiti s jubilarnom 100. epizodom. Tijekom mjeseci je bačeno par teaseova i hintova oko nadolazeće radnje – poput otkrivanja identiteta naratora, razješavanje misterija iz finala četvrte sezone – no ako je vjerovati kreativnim autorima, završni trenuci naše najdraže djevice/spisateljice/majke/kćerke/unuke će biti sve samo ne obični i ravnodušni.

Također, šuška se da se radi i na potencijalnom spin-offu naše omiljene sapunice, i to s Ginom Rodriguez kao naratoricom. No, nemojmo se prerano radovati.

Crazy Ex-Girlfriend, Jane The Virgin i iZombie završavaju sljedeće sezone

Pročitaj još

Za kraj, ni iZombie nas nije razočarao tijekom svog kratkog vijeka trajanja, a njegova Liv Moore će svoje zadnje mozgove početi jesti 2. svibnja. Pretpostavlja se da će finalna sezona imati 13 epizoda kao i prethodnih godina, a autorima je jako drago što imaju priliku završiti priču kako su i planirali. Nekoliko dana ranije, točnije 30. travnja, vraća se i The 100 u šestoj sezoni, koji se finalnom scenom iskupio za malo neurednu petu sezonu. Serija je otišla dalje nego što se itko mogao nadati na samom početku, iako je bez problema mogla završiti tim monologom s kraja posljednje epizode.

Najavljen je i povratak Legends of Tomorrow sa dugačke zimske stanke od skoro četiri mjeseca. Preostalih sedam epizoda četvrte sezone stižu na The CW 1. travnja, dok bi nova drama In the Dark — s Perry Mattfeld (Shameless) u glavnoj ulozi – stigla tek nekoliko dana kasnije, u četvrtak 4. travnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861