Traileri: Punisher i One Day at a Time u narednih mjesec dana na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Punisher i One Day at a Time u narednih mjesec dana na Netflixu

Traileri: Punisher i One Day at a Time u narednih mjesec dana na Netflixu

Početkom mjeseca je Netflix najavio datum premijere novih epizoda Marvelovog Punishera, a nedavno objavio i prvi trailer. Sve informacije dosad ukazuju na to da će ovih trinaest epizoda biti i zadnje u kojima ćemo gledati Jona Bernthala u ulozi Franka Castlea jer je Netflix već dao nogu Iron Fistu, Lukeu Cageu i kritički hvaljenom Daredevilu.

Showrunner serije Steve Lightfoot kaže, “Ako me pitate koja je tema druge sezone, onda je to Frankovo potpuno prihvaćanje role Punishera.”, dok trailer obećaje i povratak Bena Barnesa kao Billy Russo. Sve epizode izlaze u petak, 18. siječnja.

S malo vedrije strane, treća sezona Netflixove komedije One Day at a Time će također imati trinaest epizoda te stiže godinu dana nakon posljednje epizode. Serija prati latinoameričku obitelj u LA-u: medicinsku sestru i veteranku Penelope (Justina Machado), njenu kćer Elenu (Isabella Gomez) i sina Alexa (Marcel Ruiz) s kojima živi i Penelopina mama Lydia (Rita Moreno). Nove epizode možemo očekivati 8. veljače na streaming servisu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861