Blockbusteri i klasici u novogodišnjem filmskom maratonu na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Blockbusteri i klasici u novogodišnjem filmskom maratonu na AXN Adriji

Blockbusteri i klasici u novogodišnjem filmskom maratonu na AXN Adriji

Ispraćaj 2020. godine na AXN Adriji bit će u znaku vječnih klasika i velikih blockbustera koji će krenuti već od jutra i trajati do dugo noć.

Na staru godinu, 31. prosinca filmski maraton kreće u 7:35 i 9:45 s dva nastavka kultnog “Karate Kida“, jedne od najpoznatijih franšiza svih vremena. Ralph Macchio i Pat Morita obilježili su ovaj klasik borilačke kinematografije koji je svojevremeno uprihodio više od 200 milijuna dolara. U 11:45 uslijedit će akcijski triler “Faster” s Dwayne Johnsonom u ulozi sitnog kriminalca koji nastoji osvetiti bratovu smrt dok ga lovi korumpirani detektiv kojeg glumi Billy Bob Thornton.

Rano poslijepodne, od 13:25 obilježi će jedan od najpoznatijih filmove 2017. godine. Hit “Baby Driver” redatelja Edgara Wrighta iznenadio je i publiku i kritiku probivši se među najhvaljenija izdanja te sezone ponajviše zahvaljujući atraktivnoj režiji i specifičnom stilu, dok su izvrne role zabilježili Ansel Elgort i Kevin Spacey. Akcijski dio dana zaokružit će u 15:25 blockbuster “Lovac na glave” u kojem Gerard Butler ima zadatak uloviti traženu bivšu suprugu koju glumi Jeniffer Aniston.

U 17:20 i 19:00 na rasporedu su dvije komedije s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi. Prva je na rasporedu “Jack i Jill” u kojem se uz njega pojavljuju Katie Holmes i Al Pacino, nakon koje slijedi crnohumorni hit iz 2008. godine “Zohan je zakon“.

Zombieland / AXN Adria

Večernji program započinje s “Nova godina, nova ti“, ponajboljom pričom iz poznatog horor serijala “U tami” koja je na rasporedu u 21:00. Radnja film smještena je, dakako, u Najluđu noć u kojoj babysitterica sprema osvetu protiv školskog nasilnika koji maltretirao djevojku natjeravši je na samoubojstvo. U 22:35 Milla Jovovich suočit će se s hordama zombijia u hitu “Resident Evil: Apokalipsa“, dok će prve minute nove godine pripasti klasiku Roberta Rodrigueza “Bilo jednom u Meksiku“. Treći i posljednji dio Rodriguezove “Meksičke trilogije” ponovo donosi glave uloge za Antonia Banderasa i Salmu Hayek kojima se ovaj put pridružuju Johnny Depp, Mickey Rourke i Eva Mendes. Kasnonoćni termini rezervirani su za još dva uzbudljiva obračuna s živim mrtvacima. Akcijska komedija “Zombieland” s Woodyjem Harrelsonom, Jessejem Eisenbergom i Emmom Stone kreće u 2:00, a nakon nje, u 3:20 slijedi horor “Ponos i predrasude i zombiji“.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861