The CW obnovio The 100 te novake Roswell, All American i In The Dark – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW obnovio The 100 te novake Roswell, All American i In The Dark

The CW obnovio The 100 te novake Roswell, All American i In The Dark

The CW će ove i iduće godine izgubiti svojih pet popularnih serija od kojih su neke predstavljale prekretnice za mrežu. Jane The Virgin je donijela prvu veću nagradu u vidu Zlatnog globusa, Arrow je započeo televizijski superherojski DC univerzum, dok je Supernatural bio uz CW od njegovog začetka. Uzimajući u obzir sve te gubitke, mreža si je odlučila osigurati nove sezone za apsolutno sve serije sa svog rasporeda, a preostale narudžbe su došle nedavno.

Pet novih serija je krenulo ove godine na CW-u, od kojih su jedino Charmed i Legacies dobili narudžbu za nove nastavke još početkom godine. Srednjoškolska drama All American je svojih šesnaest epizoda završila prije mjesec dana, a mi smo ju nakon nekoliko epizoda ocijenili kao nezanimljivu ljušturu s bezveznim likovima, solidnom glumačkom postavom i širim omjerom slike nego obična CW serija. Druga sezona će se vratiti i nagodinu, no ostaje još vidjeti u kojem omjeru epizoda. Ove zime smo mogli pratiti i novu adaptaciju Roswella pod imenom Roswell: New Mexico koja nam se puno više svidjela, a sudeći prema dosadašnjoj gledanosti, mogla bi se vratiti u drugoj sezoni kao dio jesenskoga rasporeda.

Recenzija: Roswell New Mexico — nesavršen prijatelj s kojim ćemo se svejedno družiti

Zadnja CW-ova serija predstavljena na prošlogodišnjim upfrontovima je In the Dark koja je krenula 4. travnja i brzinski obnovljena za iduću sezonu. U glavnoj je ulozi Perry Mattfeld koju smo mogli gledati u 8. sezoni Shamelessa te je ovaj put slijepa žena koja pronađe svog prijatelja ubijenog na ulici i krene u potrazi za ubojicom. Budući da joj policija ne vjeruje, u potrazi joj pomaže pas Pretzel, dok se u seriji pojavljuje i Rich Sommer (Harry Crane iz Mad Mena).

Od starijih serija, sve su već ranije zaradile obnove u paketu, osim The 100 koji za nekoliko dana ulazi u svoju šestu sezonu s premijerom 30. travnja. Prethodna sezona je imala dobre do izrazito loše epizode, no finale pete je gledatelje uspjelo oboriti sa stolice u nevjerici. Epizoda koja je u zadnjih deset minuta doslovno i metaforički odnijela sve likove dalje nego što smo ikad mogli pomisliti je zaslužila da joj damo šansu i u novim nastavcima, a sudeći prema obnovi za sedmu sezonu, viđat ćemo ju na malim ekranima još barem dvije godine.

https://www.youtube.com/watch?v=JTwy1E6CW4w

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861