Recenzija: Roswell New Mexico — nesavršen prijatelj s kojim ćemo se svejedno družiti – serijala.com

20 godina nakon prve ekranizacije, vraćamo se u Novi Meksiko u svježoj i odraslijoj verziji znanstvenofantastično-ljubavne drame.

 1. Davor says:

  Totalna ste mi misterija. Osim sto iznimno rijetko pisete recenzije, kao da nista ne gledate. A onda napisete recenziju za ovu bezveznu seriju. Mislim, serija truba totalna. Toliko boljih i kvalitetnjih serija ima, a vi bas na ovu, i jos je ocijenili sa 8?! Mojem cudjenju nema kraja, doista.

  • Dario Španović says:

   Gledamo više toga nego što napišemo, to svakako. I kritika je na mjestu s te strane. Nažalost, realnost je malo drugačija. Za svaki tekst potrebno je vremena kojeg nemamo. Što gledanje, što istraživanje, što samo pisanje. Možda si već pogodio, ali ovaj portal nije naš izvor prihoda i većina nas je zaposlena na puno radno vrijeme negdje drugdje. A to znači da radimo od jutra do pet, šest, sedam. Ne želim sad opravdavati zašto nema recenzija, ali nadam se da razumiješ i našu poziciju ovdje.

   Ovo drugo je stvar autora odnosno autorice koja ima slobodne ruke pisati o temama koje joj se sviđaju. Možda je tebi baš ova serija loša, ali to je stvar ukusa o kojem možemo uvijek raspraviti. Ili ne moramo. :) I sajt, odnosno mail adrese, su uvijek otvorene za bilo koga tko ima neku svoju ideju ili tekst ili bilo što drugo.

 2. movie says:

  Stvar ukusa ali serija je malo žešća debilana u svakom pogledu.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *