The CW odustaje od Green Arrow and the Canaries, ali za The 100 spin-off još ima nade – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW odustaje od Green Arrow and the Canaries, ali za The 100 spin-off još ima nade

The CW odustaje od Green Arrow and the Canaries, ali za The 100 spin-off još ima nade

Proljetos smo napravili kratki pregled novih i potencijalnih serija koje možemo očekivati na The CW-u nadolazećih godina. Među njima su se našli i naručeni piloti za spin-offove netom završenih Arrow i The 100, a čelnik mreže Mark Pedowitz je nedavno izvijestio javnost o svojim planovima za ova dva projekta.

Green Arrow and the Canaries je svoj backdoor pilot emitirao prije približno godinu dana kao dio finalne sezone Arrowa te je u međuvremenu naručen pilot za seriju. No, ovaj tjedan je odlučeno kako serija ipak neće ugledati svjetlo dana. Radnja je bila smještena u 2040. godinu kad Star City brane Oliverova kćerka Mia Queen kao nova Green Arrow te Laurel Lance i Dinah Drake kao Black Canary, a uloge su trebale reprizirati Katie Cassidy (Arrow), Juliana Harkavy (Arrow) i Katherine McNamara (Shadowhunters, Arrow).

S mrvicu optimističnije strane, za The 100 spin-off radnog imena Anaconda još uvijek ima nade jer se mreža nije odlučila za odbacivanje i ovog projekta. A nije ni dala nikakvu novost o napretku. Spin-off serija bi trebala biti smještena odmah nakon nuklearne apokalipse 2052. godine, a u svom središtu će pratiti grupu preživjelih koji pokušavaju izgraditi novo društvo.

Tijekom originalne serije smo već imali prilike vidjeti djeliće apokaliptične atmosfere, upoznati njene uzroke i glavne događaje koji su oblikovali Grounderse. Nova serija bi produbila već postavljenu mitologiju, kao što smo mogli vidjeti u specijalnoj epizodi The 100 prošlog ljeta.

Podsjetimo kako The CW ove zime planira predstaviti dvije nove serije — Walker s Jaredom Padaleckijem od 21. siječnja te spin-off Supergirl zvan Superman & Lois od 23. veljače. Nešto kasnije ove godine, vjerojatno na proljeće ili ljeto, stižu akcijska drama Kung Fu te The Republic of Sarah za koje je mreža još proljetos naručila cijele prve sezone.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861