The 100: Prvi trailer za posljednju sezonu najavljenu za 20. svibnja – serijala.com
Trenutno čitaš
The 100: Prvi trailer za posljednju sezonu najavljenu za 20. svibnja

The 100: Prvi trailer za posljednju sezonu najavljenu za 20. svibnja

Još je prošlog ljeta najavljeno kako će nadolazeća sedma sezona CW-ovog The 100 biti i posljednja za seriju, a u međuvremeno se doznalo kako gledatelji mogu očekivati premijeru prve od šesnaest finalnih epizoda 20. svibnja.

Šesta sezona je bila mali preokret za seriju gdje su posljednji ostaci ljudske vrste napustili Zemlju i Sunčev sustav. Novonastanjeni planet Sanctum je sličan Zemlji u onolikoj mjeri koliko je i drastično različit, a mitologija razvijena među dosadašnjim kolonizatorima planeta se pokazala kao blago osvježenje od dosadašnjih zemaljskih afera. Nema više Groundera, ni Skikru, ni nuklearnih elektrana, a zločesta AI u glavi zadnjeg Commandera je možda i jedina poveznica sa prethodnih pet sezona. No, u nekoj mjeri se možda čini pretrpano te gledatelje opterećuje s mnoštvom novih informacija od kojih se neke ne pokazuju ni pretjerano bitnima.

Finalni paket od 16 epizoda će, ako je suditi po traileru, dodatno istražiti mitologiju novog planeta s naglaskom na anomaliju s čijim smo se učincima nakratko upoznali u posljednjoj sceni šeste sezone. Naravno, bit će tu i krvi, rata, društvenih previranja, borbe i svega što seriji dosad nije bilo strano, a osma epizoda nazvana “Anaconda” će poslužiti kao backdoor pilot u potencijalni spin-off.

Anaconda” će biti smještena odmah nakon nuklearne apokalipse 2052. godine, a u svom središtu će pratiti grupu preživjelih koji pokušavaju izgraditi novo društvo, među kojima su zasad Iola Evans (Carnival Row), Adain Bradley (The Bold and the Beautiful) i Leo Howard (Why Women Kill). Tijekom originalne serije smo već imali prilike vidjeti djeliće apokaliptične atmosfere, upoznati njene uzorke i glavne događaje koji su oblikovali Grounderse, ali i saznati nešto iz povijesti glavnih likova s Arke.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861