Naručen pilot za prequel The 100 na The CW-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Naručen pilot za prequel The 100 na The CW-u

Naručen pilot za prequel The 100 na The CW-u

Uz Arrow i Supenatural, mreža je sredinom ljeta najavila da će i The 100 emitirati svoje posljednje trenutke iduće godine, a nije joj dugo trebalo da počne razmišljati o spin-offu. Ova post-apokaliptična serija je u svojih šest sezona toliko razvila svoju mitologiju da su ideje za prequel seriju stvarno mnogobrojne, no tema koju su odabrali je zaista jedna od najzanimljivijih.

Naručena pilot epizoda (ili bolje rečeno backdoor pilot) će se emitirati kao dio nadolazeće sedme sezone The 100 te će biti smještena odmah nakon nuklearne apokalipse 2052. godine, a u svom središtu će pratiti grupu preživjelih koji pokušavaju izgraditi novo društvo. Tijekom originalne serije smo već imali prilike vidjeti djeliće apokaliptične atmosfere, upoznati njene uzorke i glavne događaje koji su oblikovali Grounderse, ali i saznati nešto iz povijesti glavnih likova s Arke.

Budući da će nova serija biti smještena 97 godina prije početka originala, ne možemo baš očekivati da će neki glumci reprizirati svoje uloge, osim eventualno Erice Cerra kao Becca i njena AI A.L.I.E., no ništa još nije potvrđeno. Sedma sezona The 100 će svojih finalnih šesnaest epizoda emitirati tijekom iduće godine na The CW-u, a u međuvremenu se nabrijte na spin-off prvim trenucima prve Praimfaye.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861